Vestea tristă a momentului! Un campion mondial a murit la 45 de ani

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 16 martie 2021, ora 15:33,
doliu

Sportul „rege” este nevoit să treacă din nou prin momente tragice, asta după ce un fost fotbalist de doar 45 de ani a încetat din viață după o luptă crâncenă cu cancerul!

Fostul jucător a decedat în cursul zilei de luni, după ce în urmă cu cinci ani a fost diagnosticat cu cancer de măduvă osoasă. Clubul la care acesta a obținut cele mai mari performanțe a anunțat cu regret trecerea în neființă a acestuia.

Fostul fotbalist brazilian, Gilmar de Lima Nascimento, mai cunoscut ca Gilmar Fuba şi campion mondial intercluburi cu Corinthians în 2000 a încetat din viață la vârsta de 45 de ani. Fostul atacant a disputat nu mai puțin de 131 de meciuri pentru prima echipă a lui Corinthians între anii 1996 şi 2000.

„Corinthians îşi manifestă profunda tristeţe pentru moartea prematură a lui Gilmar Fuba. Carismaticul jucător al lui Corinthians a decedat luni la vârsta de 45 de ani”, a transmis clubul brazilian într-un comunicat.

Citește și Tragedie pentru un fost sportiv! Reacția polițiștilor după ce l-au găsit fără suflare într-o mlaștină

decescorinthiansfotbalgilmar fubabraziliarealitatea
eriksen tv

EURO 2020 | Fotbalistul care nu a mai vrut să intre pe teren după ce a trăit episodul Eriksen din fața televizorului: „A fost o barieră psihică”

lazar

VIDEO | Costel Lazăr a răbufnit: „Toată lumea în Ploiești este petrolistă, dar nimeni nu dă un leu”