Veşti bune pentru campioni! Salarii plătite şi al treilea transfer

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 06 iunie 2019, ora 09:48,
viitorul-cfr

Dan Petrescu va avea parte de linişte la startul pregătirilor. Campionii de la CFR Cluj îşi vor primi salariile restante înainte de reunirea lotului, programată pe 7 iunie.

Conducerea clubului din Gruia va plăti cele două luni de restanţe pentru ca jucătorii lui Dan Petrescu să fie concentraţi sută la sută la startul pregătirilor, conform Digi Sport.

Camora şi coechipierii vor mai avea de primit doar o parte dintre primele cuvenite pentru rezultatele din sezonul recent încheiat, în care au reuşit să câştige pentru al doilea an consecutiv titlul.

CFR Cluj îşi întâreşte în continuare şi lotul cu gândul la o calificare în grupele unei competiţii europene. După ce i-au transferat pe Rondon şi Luis Aurelio, de la Gaz Metan Mediaş, oficialii din Gruia sunt aproape să îl aducă şi pe fundaşul central al Astrei Giurgiu, Cestor.

Fundaşul central în vârstă de 27 de ani şi-ar fi depus memoriu şi aşteaptă să fie declarat liber de contract pentru a semna cu CFR Cluj.

CFR se va reuni pe 7 iunie și se va pregăti timp de câteva zile la Cluj. Apoi, Dan Petrescu își va duce jucătorii într-un stagiu de pregătire în Austria. Campionii vor sta în cantonament de pe 11 până pe 30 iunie.

restante salarialetransferuriprime de jocpregatiricampionicfr cluj
Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”

Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda