SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Veşti bune pentru Dinamo! Comunicatul oficial prin care DDB pune la punct lucrurile în Ştefan cel Mare

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 18 iulie 2021, ora 17:14,
DDB
DDB

La Dinamo mai vin şi veşti bune, după ce vara a fost una destul de tumultoasă în Ştefan cel Mare, cu plecarea lui Duşan Uhrin de la echipă, dar şi a altor jucători.

După ce DDB l-a pus acum în funcţia de antrenor principal pe italianul Dario Bonetti, suporterii clubului ,,alb-roşu”, anunţă şi măsurile luate înaintea acestui sezon de Liga 1.

Fanii acţionari ai lui Dinamo anunţă că a fost achitat şi restul de plată pentru licenţă în valoare de 230.000 de euro, dar şi că jucătorii vor începe campionatul cu banii în conturi.

  • „Am pus clubul la adăpost, prin declanșarea procesului de insolvență în regim de urgență. Negocierile eșuate cu avocații jucătorilor spanioli, care nu concep să renunțe la nici măcar 1 cent din contractele clienților, însemnau falimentul pentru Dinamo. Datoria cumulată, de peste 1 milion €, care trebuia plătită integral, pentru deblocarea transferurilor, ne-a obligat să facem pasul pe care ne-am fi dorit să-l evităm. DDB a adus la Dinamo una dintre cele mai tari firme de insolvență din România și împreună am pornit pe un nou drum, la capătul căruia vom avea un club sănătos, fară datorii și gata pentru performanță!
  • Am adus un președinte executiv capabil. În doar două săptămâni, susținut de DDB, Iuliu Mureșan a pus la punct noua echipă cu care vom porni pe drumul ăsta, luni. Dinamo are director sportiv, antrenor, medici, preparator fizic, maseori, stafful e aproape complet. Și spunem “aproape”, pentru că vor mai veni profesioniști, Dario vrea să aducă inclusiv un tactician.
  • DDB a achitat restul de plată pentru licență. (230.000 €)
  • Împreună am achitat restanțele la chiriile pentru terenurile de la baza Granitul, pe care se antrenează copiii lui Dinamo.
  • DDB a virat în club fonduri pentru plata salariilor, așa că jucătorii vor începe campionatul cu bani în conturi.”, apare în comunicatul celor de la DDB.

Dinamo debutează în Liga 1, luni, de la ora 20:30, contra celor de la FC Voluntari, pe teren propriu.

Dario Bonetti, sursa foto: Dinamo/Facebook

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV | RIVALII REGRETĂ SITUAȚIA DE LA DINAMO: „NU MI-AM IMAGINAT NICIODATĂ CĂ POT AJUNGE AȘA!”

suporteri dinamoliga 1ddbrealitatealicenta