Vești de ultimă oră despre transferul lui Dennis Man la noua sa echipă: „Negocierile sunt deschise!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 09 ianuarie 2021, ora 13:02,
fcsb- chindia
fcsb- chindia

Gigi Becali speră să dea o adevărată lovitură financiară prin vânzarea „bijuteriei sale”, Dennis Man!

După ce Fiorentina a intrat pe fir și a pus pe masă 12 milioane de euro în schimbul fotbalistului, patronul “roș-albaștrilor” a refuzat din start această ofertă și i-a stabilit prețul final al golgheterului său. 14 milioane de euro este contravaloarea finală stabilită de Gigi Becali, sumă considerată mult prea mare chiar și de subiectul tranzacției, Dennis Man.

Presa din peninsulă a anunțat ieri interesul unei alte echipe din Serie A pentru golgheterul din acest moment al Ligii 1. Parma, formația pentru care mai evoluează și Valentin Mihăilă, este ultimul club care s-a interesat de transferul lui Man, iau potrivit jurnaliștilor italieni de la Parma Live, negocierile sunt deschise între cele două părți, astfel că mutarea s-ar putea realiza în această iarnă.

Formația de pe Ennio Tardini ocupă în acest moment locul 18 în Serie A și își dorește să se întărească în această perioadă de „mercato” pentru a scăpa de emoțiile retrogradării. Man este dorit de italieni în locul ivorianului Gervinho, care este cel mai bun marcator al echipei, dar care se pare că nu va mai continua sub comanda noului anternor, Roberto D’Aversa.

6.500.000 este cota de transfer a lui Dennis Man, conform Transfermarkt.com, fiind cel mai valoros fotbalist din România.

16 meciuri, 15 goluri și 7 pase de gol sunt realizările atacantului în vârstă de 22 de ani în acest sezon în tricoul roș-albaștrilor.

Citește și FCSB se pregătește să se despartă de încă un jucător! Echipa din Liga 1 care a intrat imediat pe fir

fcsbrealitateatransferparmaliga 1dennis man