Vești proaste pentru CSM București! Cristina Neagu va absenta patru etape din turneul Liga Florilor MOL

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020, ora 12:48,
Cristina Neagu –
Cristina Neagu –

Căpitanul formației de handbal feminin CSM București, Cristina Neagu, va rămâne în continuare indisponibilă din cauza accidentării la genunchi!

Turneul Liga Florilor Mol se va desfășura la Sfântu Gheorghe începând de mâine sub formă de turneu. La această competiție vor lua parte și cele două reprezentante ale României în Liga Campionilor, CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea. Cele două echipe însă au mari probleme de efectiv înainte de acest turneu.

La formația bucureșteană va lipsi căpitanul echipei, Cristina Neagu, care este în continuare indisponibilă după accidentarea la genunchiul stâng. Fostul Balon de Aur se află în procesul de recuperare, iar antrenorul Adrian Vasile a decis să nu conteze pe ea la acest turneu.

„Cristina urmează un program de recuperare, nu avem temeri în privința întoarcerii ei pe teren în scurt timp. Dar, ca să o protejăm, am decis să nu vină la turneul de la Sfântul Gheorghe, să nu sărim niște etape, mai ales că ea a stat și două săptămâni acasă având coronavirus. Ar fi o decizie greșită să forțăm revenirea ei acum. Ea va urma protocolul de recuperare și va relua progresiv antrenamentele” a declarat Adi Vasile, antrenor CSM București.

De partea cealaltă, nici SCM Râmnicu Vâlcea nu stă mai bine din punct de vedere al lotului. Florentin Pera, antrenorul vâlcencelor, va fi nevoit să joace cele patru meciuri din Liga Florilor MOL fără echipa de bază, după ce nouă jucătoare au fost testate pozitiv cu COVID-19.

„Va fi o perioadă încărcată fizic, avem multe meciuri într-un timp scurt. Îmi doresc să terminăm turneul sănătoase pentru că va fi epuizant. Tratăm la fel fiecare meci, cu responsabilitate și doar cu victoria în cap. De când am făcut pasul la seniori nu am jucat niciodată atât de des meciuri oficiale, dar la juniori mi s-a mai întâmplat!  a spus Gabriela Perianu, handbalistă CSM București.

Citește și EXCLUSIV | Iftime explică decăderea celor de la Botoșani: “Acel meci ne-a destabilizat foarte tare!”

SCM Rm. Vâlceacsm bucuresticristina neagurealitateahandbal