SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Vești proaste pentru Dan Petrescu: „Alibec e răcit, nu știu dacă va juca”. Cum poate arăta CFR la meciul cu Randers

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 13:44,
Denis Alibec
Denis Alibec

Campioana României va evolua în această seară, de la ora 22.00, pe terenul celor de la Randers, în penultima rundă din grupele noii competiții înființate de UEFA!

CFR Cluj nu a avut parte de traseul european așteptat de toată lumea, astfel că ardelenii sunt ultimii în ierarhie, cu doar două jocuri înainte de final. La conferința de presă premergătoare duelului din Danemarca, Dan Petrescu a declarat că este încrezător și consideră că șase puncte în următoarele două dueluri le vor asigura „feroviarilor” calificarea în primăvara Conference League.

Cu toate acestea însă, „Bursucul” nu se poate baza pe întreg efectivul. Concret, Cristi Balaj a anunțat că Denis Alibec este răcit, iar șansele atacantului de a evolua în această seară sunt unele reduse.

„Alibec e răcit, a slăbit 3 kilograme, nu știu dacă va juca. Vreau să existe o inspirație la cel mai înalt nivel din partea antrenorului, echipa e bine pregătită, la ce nivel au ajuns, au câștigat în această perioadă. Rămâne de văzut, nu văd sensul în a da un pronostic. Terenul nu e așa de bun, vremea este bună. Ne-am cazat bine, a vem condiții de top la CFR Cluj, asigurăm toate condițiile jucătorilor”, a declarat Cristi Balaj la ProX.

Cum poate arăta primul 11 al CFR-ului pentru duelul cu Randers

Bălgrădean – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Boateng, Bordeianu, Păun – Deac, Omrani, Debeljuh.

Citește și CRISTI BALAJ A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! CE SPUNE DESPRE POSIBILITATEA CA CFR SĂ INTRE ÎN INSOLVENȚĂ

randerscristi balajcfrconference leaguealibecrealitateadeclaratii