Viața bate filmul! Ea arbitru, el fotbalist. Cei doi s-au îndrăgostit la capătul unui meci în care jucătorul a fost eliminat

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 04 ianuarie 2022, ora 08:45,

Shona Shukrula și Jeff Hardeveld trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au petrecut noaptea de Revelion la Roma, postând primele fotografii împreună!

Cei doi au o istorie cu totul și cu totul specială. Arbitru FIFA din 2016, Shona Shukrula conduce partide masculine din ligile a doua, a treia și a patra din Olanda, dar a fost la centru și la jocuri internaționale, din Champions League, la fotbalul feminin.

De cealaltă parte, actualul său iubit, Jeff Hardeveld, este un fost internațional U21 olandez care a început fotbalul la Feyenoord. După patru sezoane petrecute la Heracles Almelo, la începutul acestei stagiuni a fost transferat la Emmen, în Eerste Divisie, liga a doua din Olanda.

Potrivit Mundo Deportivo, la o partidă contra lui Eindhoven din startul stagiunii, Hardeveld a cunoscut-o pe Shona Shukrala, iar viețile celor doi au căpătat o cu totul altă nuanță, cum niciunul nu s-ar fi așteptat. Emmen a pierdut partida cu Eindhoven, 0-1, iar Hardeveld a fost eliminat în minutele de prelungire de centralul Sander van der Eijk. La acea partidă, Shona Shukura era arbitru de rezervă. Acesta a fost și meciul în care fotbalistul a cunoscut-o pe actuala sa parteneră, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit.

„Dick van Egmond (n.r. fost arbitru internațional care se ocupă cu delegările) știe despre această relație. Shona Shukrula nu va fi trimisă la meciurile la care participă Jeff Hardeveld. Asta e tot. Relația lor nu reprezintă o problemă pentru noi. Le dorim tot binele din lume.”, a declarat un purtător de cuvânt al Federației Olandeze de Fotbal, pentru ad.nl.

Citește și VIDEO | Nicolae Stanciu, detalii neștiute despre relația cu soția sa: „Totul e diferit. Nu mi-am imaginat niciodată”

relatierealitatea.netarbitruJeff HardeveldrealitateaShona Shukrula