Victor Angelescu jubilează după victoria Rapidului cu Chindia: ,,Va fi foarte greu să pierdem acasă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 08:02,
Sursa foto- Rapid București/Facebook Victor Angelescu
Sursa foto- Rapid București/Facebook Victor Angelescu

Victor Angelescu, patronul celor de la Rapid, a reacţionat la finalul jocului cu Chindia Târgovişte din Liga 1, pe care ,,alb-vişiniii” l-au câştigat.

Formaţia pregătită de Mihai Iosif s-a impus la limită, scor 1-0, pe Naţional Arena, graţie golului din minutul 57 al lui Adrian Bălan, singurul atacant din lotul giuleştenilor.

Victor Angelescu se bucură de prima victorie în Liga 1 a echipei sale. Acesta anunţă că le va fi foarte greu adversarilor din Liga 1 să câştige puncte pe terenul formaţiei patronate de el. Finanţatorul Rapidului a vorbit şi despre aducerea a încă unui atacant în lot.

Daniel Niculae

,,Mă bucur de asta și o vom lua pas cu pas. Este diferență în ceea ce privește cheltuielile, ați văzut ce jucători am adus. Rapid e un club mare, avem o situație financiară bună. Nu ne facem probleme.

M-a impresionat atmosfera și m-a impresionat și echipa. Am prestat un joc foarte bun. Da, suntem în negocieri cu un atacant din afara țării. 90% va veni. Mai sunt câteva detalii de pus la punct.

Pot să spun doar că va fi foarte greu să pierdem acasă cu o asemenea atmosferă. Când vom juca în Giulești va fi infern! Cred că vom fi o forță. Arcul de Triumf va fi un pic cam mic pentru noi.

Sigur. Fanii vor genera un profit, dar mai avem și alte avantaje. Avem și tineri de valoare, sunt și eu patron, trebuie să vin cu partea mea. În următorii ani vom conta la lupta pentru primele 6.”, a declarat Victor Angelescu, pentru Digisport.

anghelescu
Victor Angelescu

Citeşte şi VIDEO | RAPID, DEBUT CU DREPTUL LA REVENIREA ÎN LIGA 1! VICTORIE LA LIMITĂ PE NAŢIONAL ARENA

rapid bucurestichindiarealitatealiga 1