Victor Angelescu, mesaj pentru jucători: ”Trebuie să câștigăm meciul acesta!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 19 septembrie 2023, ora 23:57,
Rapid
Rapid

Echipa Oţelul Galaţi a terminat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia bucureşteană Rapid, în etapa a noua din Superligă, şi gazdele au ajuns la opt remize în acest sezon.

După meci, Victor Angelescu, patronul Rapidului, a vorbit despre echipa pe care o patronează.

Omul cu banii din Giulești susține că echipa lui trebuie să câștige următorul meci cu CFR.

”Nu l-am luat chiar ca pe un eșec. După părerea mea, a fost un meci urât. Un meci cu puține ocazii: noi am avut trei-patru, ei au avut una în primele minute… Un meci de luptă, ne așteptam să fie așa, speram să putem să marcăm și să câștigăm meciul, dar Oțelul e o echipă foarte incomodă. E foarte greu să câștigi, pentru că e o echipă arțăgoasă, care se apără foarte bine, care stă pe două linii, aleargă mult. Stilul lui Dorinel Munteanu. Se câștigă foarte-foarte greu la Oțelul.

Ne așteptam la trei puncte, dar e bun și un punct. La ce obiectiv avem, trebuie să câștigăm, dar asta este. Am avut ocazii, nu le-am fructificat… Știam că avem un meci foarte greu. E o echipă cu care se câștigă greu în deplasare. Avem meci cu CFR, trebuie să câștigăm meciul acesta de acasă și o să fie OK dacă îl câștigăm”, a spus Victor Angelescu, în cadrul emisiunii EXCLUSIV RAPID.

victor angelescuotelul galaticfr