Victor Angelescu, un patron fericit după victoria Rapidului: „Trebuie să ţintim cât mai sus!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 21:17,

Patronul Rapidului a vorbit pe seama victoriei din primul meci de la revenirea echipei în Liga 1 și s-a declarat mulțumit de prestația elevilor lui Mihai Iosif!

Reîntorși pe prima scenă a fotbalului românesc după șase ani de absență, rapidiștii vor să producă surpriza încă din primul sezon și să obțină o clasare cât mai sus la finalul campionatului. Pentru asta, patronul Victor Angelescu le-a pus la dispoziție fotbaliștilor săi toate condițiile necesare pentru a face performanță, iar succesul cu Chindia Târgoviște pare că i-a confirmat așteptările.

Sursa foto- Rapid București/Facebook Victor Angelescu
Sursa foto- Rapid București/Facebook Victor Angelescu

„Sunt fericit. În primul rând, a fost un eveniment extrem de important pentru mine şi pentru club. Am reuşit să şi luăm trei puncte, e cireaşa de pe tort, a fost şi un joc bun. Acum trebuie să ne gândim la următorul meci, Rapidul e un club mare, trebuie să ţintim cât mai sus de acum încolo.

Nu e uşor, dar Rapidul e un club mare, e normal ca suporterii să-şi dorească mult. Vrem să luăm lucrurile pas cu pas, nu putem direct, totuşi, să ne batem la titlu, la cupele europene. Dar suporterii rapidişti ştiu foarte bine şi vor fi alături de noi orice s-ar întâmpla. Vor fi alături de noi şi la bine şi la rău.

N-am făcut încă un calcul, dar cred că am ieşit un pic pe plus. E bine că la un meci, la care au fost şi restricţii, am reuşit să ne acoperim costurile şi să creeme un mic profit. Nu cred că-i mai mult de 10.000 de euro, dar contează. Vrem să menţinem rezultatele bune, dar am zis că în momentul în care vom avea Giuleştiul, vom juca cu casa închisă orice ar fi, pentru că sunt doar 14.500 de locuri”, a spus Victor Angelescu, potrivit Telekom Sport.

Citește și SUPORTERII, CHEIA SUCCESULUI PENTRU RAPID: „TRĂIEȘTE DOAR DIN BILETE”. ÎNCASĂRILE DUPĂ MECIUL CU CHINDIA

rapidrealitateadeclaratiivictor angelesculiga 1