SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Victor Becali, detalii din spatele transferului lui Cicâldău: „Mutarea era făcută de mult!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 22:39,
Alexandru Cicaldau
Alexandru Cicaldau

Internaționalul român în vârstă de 24 de ani a obținut transferul carierei în această seară, după ce a semnat cu Galatasaray Istanbul!

Alexandru Cicâldău a fost unul dintre oamenii de bază ai celor de la CSU Craiova, iar evoluțiile sale i-au atras imediat atenția selecționerului Mirel Rădoi, care l-a convocat pe acesta la prima reprezentativă a României. Acum, mijlocașul a fost prezentat oficial la formația Cim Bom Bom și este gata să facă o figură frumoasă încă din primele meciuri sub comanda lui Fatih Terim.

Întrebat despre transferul lui Cicâldău în Turcia, Victor Becali a dezvăluit că mutarea era perfectată de ceva timp, însă totul a fost ținut ascuns din motive de profesionalism. Totodată, agentul a mărturisit că mijlocașul va avea ca principal obiectiv integrarea cât mai rapidă la vicecampioana Turciei și consideră că plecarea la Galatasaray reprezintă o mare realizare pentru cariera sa.

„Transferul era făcut de mult, dar nouă nu ne place să ne lăudăm, cum o fac alții. Alex e liniştit, va intra în programul echipei. Principala lui preocupare acum va fi să se integreze în jocul celor de la Galatasaray. Contractul e pe cinci ani, clubul are mare încredere în el. E un transfer important pentru viitorul fotbalistului”, a spus Victor Becali, potrivit ProSport.

Citește și OFICIAL | ALEXANDRU CICÂLDĂU, PRIMELE IMAGINI ÎN TRICOUL LUI GALATASARAY!

galatasarayliga 1cicâldăucsu craiovatransfer cicaldauvictor becalideclaratiirealitatea