SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

OFICIAL | Alexandru Cicâldău, primele imagini în tricoul lui Galatasaray! Ce clauză de reziliere i-au fixat turcii

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 22:50,
Alexandru Cicâldău, prezentat oficial la Galatasaray
Alexandru Cicâldău, prezentat oficial la Galatasaray

Fostul decar al celor de la CSU Craiova a fost transferat la vicecampioana Turciei, contra sumei de 6 milioane de euro!

UPDATE 22:45– Galatasaray a anunțat în urmă cu doar câteva momente detaliile transferului lui Alexandru Cicâldău. Turcii au dezvăluit că vor plăti nu mai puțin de 6,5 milioane de euro celor de la CSU Craiova în decurs de trei ani. Totodată, românul va avea și o clauză de reziliere în valoare de 25 de milioane de euro.


UPDATE 21:50– Internaționalul român a fost prezentat oficial la Galatasaray Istanbul. Cicâldău a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu formația din Turcia și a fost prezentat în urmă cu doar câteva momente. Jucătorul în vârstă de 24 de ani a semnat o înțelegere valabilă până în anul 2026.


La doar câteva zile după eșecul rușinos din preliminariile Conference League, oltenii au dat lovitura pe piața transferurilor. Cel mai valoros fotbalist din campionatul României, Alexandru Cicâldău, a fost cumpărat de Galatasaray Istanbul, astfel că patronul Mihai Rotaru a obținut un profit uriaș de pe urma mijlocașului în vârstă de 24 de ani.

Citește și VICTOR BECALI, DETALII DIN SPATELE TRANSFERULUI LUI CICÂLDĂU: „MUTAREA ERA FĂCUTĂ DE MULT!”

Acum, turcii au postat un filmuleț cu Cicâldău pe pagina de Twitter a clubului, prin care anunță venirea românului pe Cim Bom Bom. Galatasaray i-a urat bun venit fostului jucător al celor de la CSU Craiova, iar în următoarea perioadă se așteaptă prezentarea oficială a fotbalistului.

Potrivit informațiilor, CSU Craiova va încasa 6 milioane de euro, dar va avea și 20% dintr-o viitoare mutare a mijlocașului. Cicâldău a semnat un contract pe cinci sezoane cu Galatasaray și va avea un salariu anual de aproximativ 1,1 milioane de euro.

6.500.000 de euro este cota de transfer a internaționalului român, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Cicâldău se află în curtea Craiovei din anul 2018, atunci când a fost cumpărat contra sumei de un milion de euro de la Viitorul Constanța.

Citește și ULTIMELE DETALII DESPRE TRANSFERUL LUI CICÂLDĂU LA GALATASARAY! GIOVANNI BECALI: „DACĂ NU TRECI VIZITA MEDICALĂ, CADE”

galatasarayrealitateaanuntcicâldăutransfer