Victor Pițurcă, categoric în privința calificării FCSB-ului în play-off: „Are șanse mici. Eu nu cred că vor reuși!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022, ora 08:29,
VICTOR PIȚURCĂ
VICTOR PIȚURCĂ

FCSB traversează cea mai slabă formă în campionat din ultimii ani. Trupa lui Nicolae Dică se află pe locul 14 cu doar 8 puncte în 9 partide și riscă să rateze play-off-ul.

Victor Pițurcă a vorbit despre situația delicată de la echipa bucureșteană. Iată ce a spus despre șansele FCSB-ului de a intra în play-off.

„Pentru FCSB va fi greu să se califice în play-off, are șanse mici!”

„FCSB pare că nu acordă o prea mare importanță competiției, cu toate că eu nu sunt de acord… Orice jucător care intră în teren trebuie să joace pentru victorie. Dar au și grupă mai grea. E dificil pentru că jucăm la un anumit nivel. Cum forțează o echipă… West Ham ne-am bătut cu ei prima repriză, cum au forțat, ne-au bătut de nu ne-am văzut. 

Pentru FCSB va fi greu să se califice în play-off, are șanse mici. Eu nu cred că vor reuși, pentru că nu există constanță. Când joacă un meci bine, când joacă un meci, două mai slab. O singură victorie și nu văd nici de acum încolo cum să câștige. Vom vedea ce a făcut Dică în această pauză, cum va arăta echipa”, a declarat Victor Pițurcă, pentru Pro Arena.

FCSB va juca duminică, 2 octombrie, pe teren propriu, contra celor de la FC Argeș. Partida va avea loc de la ora 21:30.

liga 1fcsbvictor piturca