VIDEO | A ieşit la iveală ultima filmare cu Maradona înainte de moarte! ,,Am primit o lovitură, dar totul este în regulă”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 03 februarie 2021, ora 18:36,
Maradona

Diego Armando Maradona a murit în luna noiembrie a anului 2020, în Argentina, la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator.

Moartea lui ,,El Pibe d’ORO” a surprins pe foarte multă lume, iar în Argentina a fost o adevărată nebunie, după ce s-a aflat tragica veste.

Înainte de a muri, Maradona a fost internat în clinica Olivos din Buenos Aires, pentru o operaţie pe creier. La două luni după moartea lui Maradona, Cronica TV a publicat un clip cu fostul star argentinian, după ce a fost externat din spital.

În filmarea realizată chiar de fostul fotbalist, se vede că este foarte slăbit şi vorbeşte cu greu.

,,Am primit o lovitură, dar totul este în regulă. Știi că nu-mi plac intimitățile, dar când sunt cu oameni buni ies din cochilia ma. Te sărut, Luque. Leopoldo Jacinto Luque., i-a spus Maradona medicului său pe filmare.

Maradona a murit pe data de 25 noiembrie, iar familia a ales să-l înmormânteze pe data 26, într-un cimitir aflat în apropiere de Buenos Aires.

Citeşte şi Alertă în Australia! Meciurile programate joi la Melbourne au fost toate anulate

realitateamaradonaargentinadeces
vedeta barcelona

EURO 2020 | Vedeta Barcelonei a reacționat după clipele de coșmar de la Copenhaga: „A fost o experiență oribilă”

reunire academica

Noutatea de la reunirea Academicii Clinceni! Un fost dinamovist a ajuns sub comanda lui Ilie Poenaru