VIDEO | Accident horror în Formula 1! Kubica și-ar putea încheia cariera

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 13 octombrie 2019, ora 08:36,
kubica

Pilotul polonez de Formula 1 Robert Kubica a fost implicat într-un accident teribil în timpul Marele Premiu al Japoniei. La Suzuka, monopostul lui Kubica a fost proiectat în parapeții de protecție de pe marginea circuitului și a fost grav avariat.

Potrivit publicației AS, pilotul polonez a scăpat nevătămat, dar monopostul are nevoie de reparații generale. Cei de Williams au anunțat că este nevoie de un șasiu nou.

Robert Kubica (34 de ani) este considerat principalul responsabil pentru acest accident, după ce a interpretat greșit un viraj. Cu toate acestea, pilotul polonez a dat vina pe condițiile meteo din Japonia, în special pe vântul puternic.

Robert Kubica a revenit în 2018 în Formula 1, după ce a fost la un pas de moarte în 2011. În urma unui accident, polonezului i-a fost amputat parțial antebrațul de la mâna dreaptă. 

Tot mai multe voci spun că Robert Kubica nu mai este capabil să concureze la nivel înalt în Marele Circ.

Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei se desfășoară pe repede-nainte! Deși azi dimineață au avut loc calificările la Suzuka, în acest moment este în derulare și cursa. Taifunul Hagibis a creat haos în Japonia.

suzukaformula 1robert kubicajaponiaaccidentkubicacalificări
Italian Open, Tennis, Foro Italico, Rome, Italy – 12 May 2021

Cu cine va face cuplu Simona Halep în proba de dublu feminin, la Jocurile Olimpice

c2fa9afc-7ce2-44ae-b3dc-c11253a66de1

O noua tragedie loveste sportul! Un mare campion a murit!