SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Aspectul care îl neliniștește pe Trică înaintea jocului cu Dinamo: „Asta îmi dă de gândit!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 11:20,
Eugen Trică
Eugen Trică

Antrenorul celor de la FC U Craiova a vorbit despre duelul din Ștefan cel Mare, programat mâine seară, de la ora 20.30, în runda cu numărul 17 din Liga 1!

Cele două formații nu traversează o formă prea bună în actuala stagiune, astfel că pozițiile din clasament sunt cu mult sub nivelul așteptărilor. Înainte de duelul direct, Eugen Trică a ținut să își analizeze adversarul, iar concluziile tehnicianului din Bănie au fost că Dinamo este o echipă imprevizibilă și că are nevoie disperată de câștigarea celor trei puncte puse în joc.

„Se anunţă o partidă dificilă, atât pentru noi, cât şi pentru ei. Ştiţi foarte bine că ambele echipe au mare nevoie de puncte. Suntem în subsolul clasamentului. Important pentru noi e să ne facem jocul şi să întoarcem de la Bucureşti cu cele 3 puncte.

Aşa cum noi ne dorim să câştigăm, şi ei vor să obţină cele 3 puncte pentru a ieşi din criză. Dinamo a fost şi va rămâne o echipă periculoasă. Am urmărit-o cu Voluntari, cred că a făcut o partidă foarte bună. Are jucători interesanţi. 

M-am uitat pe formaţie şi am văzut că mereu e schimbă. Dinamo e în căutări şi schimbă câte 4-5 jucători la fiecare partidă. Nu e o formaţie stabilă. Asta îmi dă de gândit. Ar putea apărea jucători interesanţi, pentru că are în componenţă fotbalişti de calitate.

Gândul nostru e să mergem la Bucureşti şi să câştigăm cele 3 puncte, care sunt foarte importante pentru noi. Echipa s-a pregătit bine”a spus Trică într-un interviu pentru site-ul clubului.

Citește și JUCĂTOR DE BAZĂ DE LA DINAMO, SCOS DIN LOT DE MIRCEA REDNIC PENTRU MECIUL CU FC U CRAIOVA 1948

tricadeclaratiirealitateafc u craiovaliga 1etapa 17dinamo