VIDEO | Au uitat de pandemie! Oraşul în care fanii s-au înghesuit să îl aclame pe Messi

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 12 ianuarie 2021, ora 21:52,
messi sosire

Barcelona a ajuns la Cordoba pentru Supercupa Spaniei! Catalanii vor întâlni Real Sociedad în semifinale şi ar putea bifa un El Clasico în finală, dacă Real Madrid va trece de Athletic Bilbao în cea de-a doua semifinală. Trupa blau-grana a avut parte de o primire specială la Cordoba.

Sute de fani s-au înghesuit la stadion pentru a-i întâmpina pe catalani la antrenamentul oficial. Suporterii au uitat de orice normă pentru combaterea pandemiei şi l-au aclamat fără oprire pe Leo Messi.

Într-o revenire fantastică de formă, Messi ar putea fi la ultimul său sezon cu Barcelona. Contractul îi expiră la finalul sezonului şi nu parte tentat de o nouă prelungire a înţelegerii.

Barcelona – Real Sociedad se va juca miercuri, de la ora 22:00. Cea de-a doua semifinală din Supercupa Spaniei, Real Madrid – Athletic Bilbao, se va juca joi, la aceeaşi oră.

Supercupa Spaniei s-a disputat pentru prima oară în formatul cu patru echipe anul trecut, atunci când Real Madrid a cucerit trofeul după o finală cu Atletico. Barcelona are cele mai multe Supercupe în palmares, 13 la număr.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV | Hegemonia CFR-ului, greu de oprit: ”Va câștiga și acest campionat!”

cordobareal sociedadreal madridSupercupa Spanieibilbaoleo messimessi
begu roland garros

Visul frumos s-a terminat! Irina Begu și colega ei, eliminate în semifinale de la Roland Garros

craiova-9

Doi dintr-un foc pentru CSU Craiova. Cu ce jucători s-a întărit echipa olteană