VIDEO | Bayer Leverkusen nu se dezminte! A învins Bayern cu 3-0 și este lider neînvins după 21 de etape

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 11 februarie 2024, ora 10:32,
Bayer Leverkusen – Bayern Munchen 3-0
Bayer Leverkusen – Bayern Munchen 3-0

Echipa germană Bayer Leverkusen a învins campioana Bayern Munchen, pe teren propriu, la scor de neprezentare, în etapa a 21-a din Bundesliga.

Bayer Leverkusen a pus un ecart de 5p față de Bayern, după victoria cu 3-0 în meciul direct

Antrenorul gazdelor, Xabi Alonso, le-a dat o palmă celor de la Bayern pentru felul în care l-au tratat pe fional de carieră. Clubul a refuzat să-i prelungească înțelegerea care expira în 2017, forțându-l să se retragă.

Cealaltă palmă a dat-o Josip Stanisic. Format la echipa din Munchen, el a fost împrumutat la Bayer în acest sezon, iar răspunsul a fost cum nu se mai putea mai dur: gol în minutul 18, care a consemnat deschiderea scorului.

A doua reușită a aparținut lui Grimaldo, care în minutul 50 a șutat sub transversală de la colțul careului mic.

Pe final, Bayern a forțat cu portarul în careul advers, iar de acest lucru a profitat Frimpong, care a trimis mingea în poarta goală, de la aproximativ 30 de metri, la capătul unui contraatac.

După acest meci, Bayer este lider în Bundesliga, cu 17 victorii și 4 remize, având cu 5p mai mult decât Bayern.

Presa germană nu a avut milă de campioană, Harry Kane fiind criticat dur din cauza slabei evoluții. „A fost adus pentru astfel de meciuri. În cel mai important meci, Bayern a pierdut meritat cu 3-0 în faţa liderului Leverkusen. Rezultatul putea să fie şi mai mare.

Va câştiga titlul de golgheter, dar a venit să câştige titluri cu Bayern. Acesta a fost cel mai prost meci al lui Harry Kane în tricoul lui Bayern. Catastrofă!”, au scris cei de la Bild.

bundesligabayern munchenbayer leverkusen