VIDEO | Bergodi își avertizează jucătorii: „Avem un examen de maturitate la Mediaș” Ce spune italianul despre lupta la titlu

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 02 iulie 2020, ora 19:30,
Bergodi

Gaz Metan Mediaș și Universitatea Craiova se înfruntă vineri, de la ora 20:00, în etapa a șasea din play-off-ul Ligii 1. ‘Alb-albaștrii’ sunt favoriți cerți, având în vedere problemele de la Mediaș și faptul că echipa din Craiova se luptă la câștigarea titlului cu CFR Cluj.

Antrenorul Universității Craiova, Cristiano Bergodi, și-a avertizat jucătorii să nu se relaxeze după victoria spectaculoasă cu CFR Cluj, scor 3-2.

Italianul este de părere că echipa pregătită de către Dan Petrescu este în continuare favorită să câștige cel de-al treilea campionat la rând.

E un meci dificil, mai ales din punct de vedere mental. Noi venim de la un meci foarte bun jucat cu Cluj, ne-a dat încredere, dar acum avem un examen de maturitate la Mediaș. Trebuie să arătăm ca o echipă care știe ce trebuie să facă.

Jucătorii mei sunt inteligenți și profesioniști și știu că avem numai de pierdut dacă intrăm relaxați sau dacă credem că vom câștiga ușor. Este un meci la fel precum cel cu CFR, din punct de vedere mental trebuie să fim pregătiți 100%.

Presiune există întotdeauna, dar tot CFR e înaintea noastră în clasament. Nu văd cum am putea să fim favoriți pentru titlu. Noi trebuie să jucăm bine, bătăliile mediatice nu ne interesează.

Parcurs perfect nu există, dar până acum ne-am comportat foarte bine. De la meci la meci, echipa a arătat mai bine. Cred că putem face un final de sezon frumos. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere. Dar tot CFR este înaintea noastră!

Sper să fie un fotbal curat până la sfârșitul campionatului. Noi trebuie să jucăm 100% pe teren, bine, altceva nu trebuie să ne intereseze. Pierdem energie psihică și nu trebuie să ne gândim la ce s-ar putea întâmpla în afara terenului„, a spus Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

play offcristiano bergodigaz metancraiovauniversitatea craiovabergodiliga 1gaz metan mediaș
rapid

Rapidiștii, sfătuiți să transfere un fotbalist din Liga 1: „E pe stilul Giuleștiului!”

public portugalia ungaria profimedia

EURO 2020 | Ungaria – Portugalia 0-3! Ronaldo, dublă la Budapesta!