VIDEO | Ca la marile echipe! FCSB i-a făcut lui Cristea videoclip de prezentare!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 28 februarie 2019, ora 16:08,
iulian cristea fcsb prezentare
iulian cristea fcsb prezentare

FCSB l-a transferat în această în ultima zi a perioadei de mercato pe Iulian Cristea.

Fundașul fusese deja acontat de roș-albaștri, în luna ianuarie, când intrase în ultimele șase luni de contract. 

Roș-albaștrii au realizat un videoclip de prezentare pentru fundașul luat de la Gaz Metan, cu imagini surprinse la antrenament la sală și pe teren.

Bine ai venit, Iulian Cristea!

Iulian Cristea, proaspăt transferat de FCSB de la Gaz Metan Mediaș, a făcut deja cunoștință cu noii săi colegi și a efectuat primele antrenamente alături de aceștia. În acest videoclip îl puteți vedea la lucru pe Iulian din postura de jucător al FCSB.

Publicată de FCSB pe Joi, 28 februarie 2019

Ajuns sub comanda lui Teja, Cristea a declarat că FCSB este clubul pe care l-a iubit dintotdeauna și visa de mic să ajungă la roș-albaștri.

„Faptul că am venit încă de acum mă bucură nespus. Am visat de mic să ajung la această echipă, pe care am iubit-o dintotdeauna! Sper să mă integrez cât mai bine și mai repede în colectiv, să am evoluții bune și să-mi ajut colegii în îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Cristea pentru fcsb.ro

Iulian Cristea este un fundaș născut pe 17 iulie 1994, la Mediaș și este un produs 100% al clubului CS Gaz Metan Mediaș. Acesta a evoluat, de-a lungul carierei, în 106 de partide și a înscris 6 goluri în toate competițiile.

fcsbiulian cristeavideoclip