VIDEO | Cea mai sexy blondă din sport, pusă pe glume! Cum a marcat Ziua Internațională a Blondelor

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 31 mai 2020, ora 12:53,
szocs 2

Bernadette Szocs este dublă campioană europeană cu echipa de senioare a României la tenis de masă.

Dincolo de performanțe, sportiva a demonstrat că are și un simț al umorului dezvoltat. Ea s-a amuzat teribil când a fost rugată să spună un banc cu blonde.

„De ce întotdeauna blondele au un cuțit în mașina? Să taie cât mai bine curbele”, a încercat să își amuze fanii Bernadette.

Fata este pasionată de tot ce înseamnă beauty și a dezvăluit și ce i-ar fi plăcut să facă dacă nu se apuca de sport.

„Îmi place să am grijă de mine, sunt încântată când trebuie să schimb hainele de sport cu cele elegante, mă simt în elemental meu. Probabil dacă nu eram sportivă, lucram în industria de beauty și apăream în reclame”, a mai mărturisit sportiva.   

Sportiva recunoaște că deși a fost înzestrată cu multe calități fizice, acestea nu au ajutat-o să obțină performanțele pe care le are în tenisul de masă până la vârsta de 25 de ani.

„Nu m-am bazat niciodată pe frumusețe în sportul pe care îl practic. Nu știu dacă mă ajută la ceva. În sport doar talentul și munca sunt cele care contează! Atât! Vreau sa fiu cea mai bună în tot ceea ce fac!”, a mai declarat bistrițeanca.

În 2021, sportiva de 25 de ani va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Tokyo împreună cu echipa României de senioare. Din 2019 este legitimată la CSA Steaua.

„Medaliile și trofeele sunt mândria mea! Am muncit mult pentru ele, recunosc, nu mai știu unde să le pun, dar nu vreau să mă opresc! Pentru asta muncesc atât de mult!”, a încheiat Bernadette.

CITEȘTE ȘI –>> Gestul care l-a lăsat fără echipă! Conducerea i-a reziliat imediat contractul. Ce a făcut un fost adversar al roș-albaștrilor

beautytenis de masaperformantebancuri cu blondeBernadette Szocs
Denmark v Australia: Group C – 2018 FIFA World Cup Russia

EURO 2020 | VIDEO | Danemarca – Finlanda, întrerupt după ce un fotbalist a leșinat pe teren

chivu

Cristi Chivu, gata să înceapă o nouă provocare! Unde poate antrena fostul căpitan al naționalei