VIDEO | Claudiu Keșeru a fost prezentat oficial la UTA! Care sunt primele declarații ale fostului atacant de la FCSB

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 31 mai 2022, ora 20:39,
Claudiu Keșeru
Claudiu Keșeru

Atacantul FCSB își încheie contractul cu FCSB la sfârșitul lunii iunie, dar a fost prezentat, deja, oficial, la UTA. „E primul meu moment de relaxare după aproape şase luni”, a recunoscut jucătorul.

Claudiu Keșeru se bucură că a ajuns la UTA

Atacantul este încântat că se alătură unui proiect foarte interesant. „Mă bucur să fiu astăzi aici. E un moment, primul moment de relaxare după aproape şase luni. Mă bucur că într-un final am hotărât să-mi decid viitorul şi că astăzi suntem aici.

Mă bucur că mă alătur unui proiect foarte interesant, unui club de tradiţie, dintr-un oraş însetat de performanţă.

Vreau să vă asigur de un singur lucru, indiferent de ce se va întâmpla pe teren, eu voi da tot ce am. Că va ieşi cum vrea toată lumea, că va ieşi mai puţin, eu voi da totul”, a declarat Claudiu Keşeru.

Contractul cui FCSB e valabil până pe 30 iunie și vreau să mulțumesc clubului că mi-a permis să fiu azi aici”, a mai spus el.

Claudiu Keșeru continuă să se gândească la națională

Atacantul a făcut cunoscut că, atât timp cât este jucător activ, naționala este o prioritate pentru el. „Trebuie să recunosc că vreau să revin la națională. E în mintea mea. Am lucrat cu Edi Iordănescu la FCSB.

Am avut o colaborare foarte bună și da, îmi doresc să revin pe teren, să mă simt cât mai în largul meu. Probabil se va simți la început lipsa de meciuri din ultima perioadă.

Oricât te-ai antrena, un antrenament nu compensează efortul fizic dintr-un meci și mai ales că sunt atent la parametri fizici, îi scoteam pe toți de la toate antrenamentele să văd unde sunt.

Da, mă gândesc la națională. Oricât sunt în activitate, e o prioritate. Mai ales că am 47 de selecții. Sunt la trei selecții până la o bornă importantă”, a adăugat atacantul, care a marcat 13 goluri la prima reprezentativă.

claudiu keseru