VIDEO | Cosmin Olăroiu, în culmea fericirii! Vestea neașteptată venită de la Dubai

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 15:12,
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu a primit o veste pe care nu se aștepta să o mai primească. Acesta și-a recuperat ceasul de lux, după ce a fost jefuit în urmă cu aproximativ o lună și jumătate.

Atunci, aflat în Italia, reputatul antrenor român se plimba alături de soția sa pe străzile din Milano. În mod neașteptat, a fost deposedat de către ceasul Richard Mille, care se afla la mâna sa.

Totuși, autoritățile din Dubai au anunțat că prețiosul obiect a fost recuperat. Acesta ar fi fost vândut ilegal de mai multe ori în Europa.

Azi, presa din Golf a scris că obiectul de lux i-a fost returnat antrenorului român: „Un ceas scump, care îi aparţine antrenorului de fotbal român Cosmin Olăroiu, a fost recuperat, iar trei suspecţi au fost arestaţi în Dubai”, anunţă Gulfnews.com.

CITEȘTE ȘI –>> DRAMA PRIN CARE TRECE UN NUME IMPORTANT DIN FOTBALUL ROMÂNESC: ,,M-AM OPERAT DE CANCER”

Cosmin Olăroiu a ținut să mulțumească poliției din Dubai, subliniind faptul că acesta este cel mai sigur oraș din lume.

„Mulțumesc poliţiei din Dubai! Au recuperat ceasul care mi-a fost furat. Au dat dovadă de profesionalism şi răspândeşte fericire printre oameni. Asta arată de ce Dubai este cel mai sigur oraș din lume, unde oamenii nu trăiesc cu frică.

Niciodată nu m-am așteptat să-mi recuperez ceasul, dar poliția din Dubai a dat dovadă de profesionalism încă o dată în plus”, a declarat antrenorul român, conform sursei citate.

CITEȘTE ȘI –>> ATENȚIE, ROMÂNI! CUM AU REUȘIT HOȚII SĂ-I FURE CEASUL DE 180.000 DE EURO LUI OLĂROIU! METODA INCREDIBILĂ LA CARE AU APELAT

dubairealitateaOlăroiuceaspolitie