VIDEO | Costel Enache, obiectiv clar: „Să promovăm! Locul nu contează!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 26 mai 2020, ora 00:58,
costel enache

Costel Enache are un obiectiv clar de la playoff-ul care va încheia sezonul în Liga 2. Să readucă Petrolul în prima ligă, indiferent de locul pe care găzarii vor încheia în clasament.

La şase puncte în urma liderului UTA, dar la un singur punct de a doua clasată, Petrolul intră în playoff cu şanse reale de promovare după pasul greşit din sezonul trecut.

Costel Enache ştie care sunt ingredientele pentru ca cele cinci finale să se încheie cu un succes pentru ploieşteni.

„Nu contează dacă vom fi pe primul sau pe al doilea loc, important este să promovăm! Este nevoie de preocupare, de implicare foarte mare, de responsabilitate. Avem mult de muncă şi lupta va fi foare grea. Munca, unitate de grup, respnonsabilitatea sunt argumentele pentru promovare. Nu cred că anticipa nimeni aceste lucruri, rămâne doar să ne adaptăm, să fim responsabili şi să ţinem lucrurile sub control. Cu regulile impuse, rămâne să fim eficienţi şi să ne facem treaba cât mai bine” – a declarat antrenorul Petrolului.

Declarații Laurențiu Marinescu și Costel Enache

➡️ Urmărește declarațiile date de căpitanul nostru, Laurențiu Marinescu, și de antrenorul nostru, Costel Enache, înainte de începerea pregătirilor pentru faza play-off a campionatului, cea care va decide promovarea în primul eșalon.#HaiPetrolul ??

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Luni, 25 mai 2020

Clasamentul înjumătățit, cu care se va intra în play-off-ul Ligii 2:

  • UTA Arad  25 pct.
  • CS Mioveni 20*
  • Turris Oltul Turnu Măgurele 20*
  • Campionii FC Argeş 19
  • Petrolul Ploieşti 19
  • Rapid 19*

 

sursa foto: FCPetrolul.ro

liga 2coronaviruscantonamentpromovareplayoffantrenorpetrolulcostel enache