VIDEO | Cum s-a apucat Vladimir Screciu de fotbal: ,,Acel cadou mi-a deschis drumul”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 13 ianuarie 2022, ora 18:47,
Vladimir Screciu
Vladimir Screciu

Vladimir Screciu, fotbalistul celor de la CS U Craiova, a dezvăluit cum a ajuns să practice ,,sportul rege”. Totul a plecat de la un cadou primit din partea familiei.

Despre cel mai important moment la CS U Craiova, Screciu spune că are o amintire deosebită din momentele în care a reuşit să câştige Cupa şi Supercupa României.

Citește șReghe și-a trimis oamenii să vadă Rapidul la treabă în Turcia! Cine a fost surprins la amicalul giuleștenilor

,,Din câte îmi amintesc, am primit o minge de la familia mea, când aveam o vârstă fragedă. Și cred că acea minge mi-a deschis drumul către fotbal.

Pentru mine, pe plan personal, golul marcat în finala Cupei României este cea mai frumoasă amintire a anului trecut. Fiind primul meu gol oficial, n-am știut cum să mă manifest, am simțit nevoia să împărtășesc asta cu suporterii.

Pe planul echipei, cea mai frumoasă amintire este că am câștigat Cupa și Supercupa.

Pentru 2022, așteptările sunt destul de mari, sper să câștigăm mai multe trofee decât am făcut-o în 2021 și asta depinde doar de noi.

Visez să port banderola de căpitan și la Campionatul European de anul viitor. Este o mândrie, pentru mine, să port banderola reprezentativei naționalei Under 21 și asta depinde doar de mine. Vă mulțumesc foarte mult pentru mesaje. Sper să fiți alături de noi, cum ați făcut-o până acuma.”, a declarat Vladimir Screciu, pentru pagina de Facebook a celor de la CS U Craiova.

Citeşte şi VIDEO | Craiova lui Reghecampf, victorie în primul meci din 2022! Vezi cele 7 goluri ale partidei

craiovaliga 1vladimir screciu