VIDEO | Curg ofertele pentru Omrani! ”E un jucător foarte căutat”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 26 mai 2020, ora 11:51,
billel-omrani-cfr-cluj

Oficialii campioanei României au vorbit despre transferul lui Billel Omrani (26 ani). 

Vârful francez a fost dorit de mai multe echipe în iarna trecută. Brighton sau Sheffield United, formații din Premier League, sunt doar două dintre cluburile care au pus ochii pe atacant.

Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei României, anunță că formația din Gruia este dispus să îl lase pe Omrani să plece dacă va primi o ofertă bună.

Oficialul a explicat că vârful francez este un jucător căutat, iar acesta a avut ofertă de la Celtic, fosta adversară a CFR-ului din Europa League, dar și de la cluburi din Anglia.

”Am avut discuții cu mai multe cluburi, am avut oferte. Există și acum discuții pentru că sunt mai multe cluburi care și-au arătat interesul. O să vedem ce se va întâmplă. Cred că după ce va începe fotbalul vor exista din noi discuții. Este un jucător care a făcut un sezon extraordinar și este un jucător de calitate. O să analizăm toate lucrurile și o să îl lăsăm să plece când o să primim o ofertă bună.

3 milioane de euro nu sunt nici mulți, nici puțini bani pentru Omrani. O să vedem ce se întâmplă în fotbalul european și o să analizăm. O să ne gândim foarte bine. Am avut oferte bune pentru el, dar am avut nevoie de el în cupele europene și avem în continuare nevoie de el. Au fost oferte și de la Celtic și din Anglia. Nu pot să dau nume acum pentru că sunt discuții și acum, dar e un jucător foarte căutat.” a declarat Bogdan Mara pentru ProSport.

2.8 milioane de euro este cota de piață a lui Omrani, potrivit transfermarkt.com.

În actualul sezon, fotbalistul francez a marcat 13 goluri pentru CFR, în toate competițiile.

Citește și ”Hegemonia” CFR-ului nu îl surprinde pe un fost selecționer! ”Au investit foarte mult”

transferomranideclaratiicfr clujliga 1bogdan mara
todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire

E3shZkGWEAAKW4t (1)

EURO 2020 | Danemarca, incapabilă să reacționeze! Finlanda, victorie la limită