VIDEO | Declarația caraghioasă a lui Florin Ștefan: „Mie nu a avut cine să îmi interzică să merg la Tokyo!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 11 iulie 2021, ora 20:49,
Florin Stefan, Romania
Florin Stefan, Romania

Cu doar câteva săptămâni înainte de startul Jocurilor Olimpice din acest an, selecționerul Mirel Rădoi se confruntă cu mari probleme de efectiv!

Naționala României va juca contra reprezentativelor din Noua Zeelandă, Coreea de Nord și Honduras, în grupa B din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. “Tricolorii” vor întâlni în prima partidă contra Hondurasului, pe data de 22 iulie, urmând ca mai apoi să întâlnească Coreea de Nord (25 iulie) și Noua Zeelandă (28 iulie).

Unul dintre fotbaliștii chemați de urgență la lotul național a fost Florin Ștefan, fostul jucător al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Apărătorul în vârstă de 25 de ani este liber de angajament în momentul de față, dar chiar și așa, Mirel Rădoi l-a convocat pentru întrecerea olimpică. Ștefan a povestit cum a aflat că va face parte din lotul României și a dezvăluit în ce campionate și-ar dori să evolueze.

„Eram afară cu prietenii şi stăteam pe bancă când am văzut că mă sună mister şi m-a anunţat că trebuie să vin de urgenţă la echipa naţională. 

Ştiam că o să fie foarte dificil să prind un loc din cele 3, dar mă bucur că le-am prins. O echipă te lasă, alta nu te lasă.. La mine a fost mult mai simplu că eu trebuia să fiu de acord şi nu cineva care să mă oprească.  

Îmi place să joc cu mingea, îmi place stilul lui Mister, mă avantajează, îmi place să joc cu mingea, nu îmi place să alerg după ea. Nici eu nu ştiu unde o să merg, dar sper să merg într-un campionat puternic.. un campionat din primele 5 mi-aş dori eu”, a mărturisit Florin Ştefan pentru frf.ro.

Citește și FRF A ANUNȚAT CINE I-A LUAT LOCUL ÎN LOT LUI NEDELCU! VINE DIN LIGA 1

romaniaechipa nationalaflorin stefandeclaratiiJocurile Olimpice