VIDEO | Dennis Man a marcat pentru Parma în victoria cu Frosinone! Românul a ajuns la al treilea gol stagional

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 01 octombrie 2022, ora 18:12,
Dennis Man a ajuns la trei goluri marcate în acest sezon pentru Parma, în șapte meciuri în care a fost folosit
Dennis Man a ajuns la trei goluri marcate în acest sezon pentru Parma, în șapte meciuri în care a fost folosit

Mijlocașul român Dennis Man a marcat al doilea gol al celor de la Parma în victoria cu 2-1 de pe teren propriu în fața lui Frosinone.

Dennis Man a fost trimis în teren la puază, iar în minutul 51 a dus scorul la 2-0

Meciul a contat pentru Etapa a 7-a din Serie B. Dennis Man a început meciul pe banca de rezerve, dar a fost trimis în teren în minutul 46, în locul lui Drissa Camara. După doar 6 minute, românul a marcat din penalty, ducând scorul la 2-0.

Golul a fost unul cu emoții, deoarece portarul a respins în bara laterală, mingea a lovit, ulterior, cealaltă bară laterală și abia după aceea a intrat în poartă.

Primul gol al gazdelor a fost marcat tot din lovitură de la 11 metri, de Tutino, în minutul 45+2. Oaspeții au redus din diferență în minutul 81, prin Moro, și puteau egala în minutul 90+8, când Lucioni a lovit transversala.

Gazdele au terminat meciul în inferioritate, după eliminarea lui Hainaut în minutul 90+8. Datorită prestației din meciul cu Frisinone, Dennis Man a primti nota 6-5 din partea celor de la parmalive.com.

Dennis Man a ajuns la trei goluri în acest sezon pentru Parma, în șapte meciuri în care a fost folosit. Parma a urcat până pe locul șapte în Serie B, cu 12 p, la trei de formațiile care se află pe podium, Reggina, Bari și Brescia.

Într-un alt meci din runda a 7-a, Bari a distrus Brescia, căreia i-a administrat un sec 6-2. Golurile gazdelor au fost marcate de Folorunsho (7), Bellomo (26), Cheddira (43, 55), Antenucci (68) și Scheidler (77), după care oaspeții au punctat prin Olzer (86) și Moreo (90+1).

parmadennis manserie B