SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Dinamo va rămâne fără șapte jucători! Anunțul făcut de conducerea clubului

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021, ora 00:08,

Etapele trec, iar Dinamo încă nu reușește să iasă din zona fierbinte a campionatului, dar și lotul va suferi multe modificări în pauza din iarnă.

În cadrul unei conferințe de presă ținută astăzi, premergătoare duelului cu FC U Craiova, Mircea Rednic declara: ”Am 32 de jucători în lot, unii vor fi nemulțumiți mereu”.

La câteva ore distanță, Răzvan Zăvăleanu a intrat în direct pe canalul de YouTube ”Radio Dinamo 1948” și a anunțat că formația din Ștefan cel Mare că efectivul de jucători va fi redus la un număr de 25 de componenți, odată cu prima zi anului viitor.

”Noi azi suntem într-o schemă extinsă de jucători, urmează ca în iarnă se se ia decizii de natură sportivă și să oprim o listă de 25 de jucători.

CITEȘTE ȘI –>> DRAMA UNUI CUNOSCUT SPORTIV DE LA DINAMO: ,,MI-AM URÂT CORPUL! COPILĂRIA MEA A FOST O TRAUMĂ URIAŞĂ”

Ne-am asumat că vor veni jucători în timpul campionatului, dar vom fi consecvenți, iar în iarnă vom rămâne la 25. Vom coborî astfel obligațiile privind salariile cu 1/6”, a declarat adminstratorul financiar al lui Dinamo, pentru canalul de YouTube menționat anterior.

Toți jucătorii transferați de Dinamo în acest sezon, adică după intrarea în insolvență, au o clauză conform căreia clubul se poate despărți de ei începând cu 1 ianuarie 2022, conform doardinamo.ro. Excepția este Cătălin Itu, care este doar împrumutat de la CFR Cluj.

CITEȘTE ȘI –>> PROBLEME DE LOT PENTRU MIRCEA REDNIC! DOI JUCĂTORI, ABSENŢI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI

liga 1realitateajucatorimircea rednicdinamorazvan zavaleanulot jucatori