VIDEO | Dinu Todoran, înainte de debutul în Conference League: „Obiectivul domnului Becali îl știm foarte bine. E primordial”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 15:15,
Dinu Todoran
Dinu Todoran

FCSB va debuta joi în cupele europene, acolo unde va întâlni formația din Kazahstan, Shakhter Karagandy, în turul doi preliminar din Conference League. 

Manșa tur se va disputa pe Arena Națională, de la ora 21:30, iar returul va fi o săptămână mai târziu, în Kazahstan.

Înaintea jocului, Dinu Todoran a susținut o conferință de presă în care a dezvăluit ce obiectiv are FCSB în acest sezon al cupelor europene: grupele Conference League. Legat de jocul de joi, antrenorul vicecampioanei a declarat că formația sa pleacă favorită, dar elevii săi trebuie să fie concentrați la capacitate maximă pentru a nu produc o surpriză neplăcută, mai ales că vor beneficia de suportul fanilor din tribune.

Acesta le-a cerut jucătorilor din atac să fie mai lucizi la finalizare, iar celor din defensivă să fie atenți și precauți.

„Avem un meci extrem de important într-o nouă competiție. Obiectivul e să mergem în grupe. O presiune mare, dar pozitivă. Ne dorim să câștigăm, să îmbunătățim coeficientul. Din punctul meu, suntem favoriți.

E o echipă organizată, în timpul campionatului. Ca valoare suntem peste ei. Trebuie să fim 100% pe teren. O să avem și aportul suporterilor. Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru susținerea de la Botoșani. Sper să vină cât mai mulți să ne încurajeze.

Diferența este mare. Ați văzut și la CFR, în primul tur. S-au chinuit, deși au avut o sumedie de ocazii. Din punct de vedere valoric suntem peste ei. Trebuie să fim atenți în defensivă și să fim atenți în atac, să nu mai ratăm. Obiectivul e să intrăm în grupe, e primordial. Obiectivul domnului Becali îl știm foarte bine, trebuie să facem ce trebuie să-l îndeplinim.

Este o echipă agresivă, se apără foarte bine, au organizare defensivă bună. Noi trebuie să fim 100% conectați la joc, să fim mai lucizi la finalizare și nu o să avem probleme. Pe cei din Ucraina nu i-am văzut deocamdată. Trebuie să abordăm mai întâi meciul cu cei de la Karagandy. Îmi iau meciurile pas cu pas, mai întâi acesta din Conference League, iar după, cel cu CSU Craiova”, a declarat Dinu Todoran, la conferința de presă susținută înainte de FCSB – Shakhter Karagandy.

CITEȘTE ȘI –>> FCSB, VESTE BUNĂ PENTRU FANI! ANUNȚUL FĂCUT CU PRIVIRE LA ACCESUL PE STADION LA MECIUL CU SHAKHTER KARAGANDY

dinu todoranconference leagueobiectivrealitateafcsb