VIDEO | Dinu Todoran, pe placul lui Gigi Becali: „Noi încercăm să facem echipa cum dorește dânsul”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 14:16,
Gigi Becali
Gigi Becali

FCSB va debuta joi în cupele europene, acolo unde va întâlni formația din Kazahstan, Shakhter Karagandy, în turul doi preliminar din Conference League. 

Manșa tur se va disputa pe Arena Națională, de la ora 21:30, iar returul va fi o săptămână mai târziu, în Kazahstan.

Înaintea jocului, Dinu Todoran a susținut o conferință de presă în care a vorbit, printre altele, și despre relația sa cu Gigi Becali, recunoscut pentru implicarea excesivă în lotul echipei sau în dictarea schimbărilor.

De asemenea, antrenorul de 42 de ani a discutat și despre declarația dată la finalul meciului cu FC Botoșani, încheiat scor 0-0, din prima etapă a Ligii 1.

”Este o relație de sinceritate. Domnul Becali este patronul echipei, v-am mai spus de la început. Noi încercăm cu toții, cu MM, cu toată lumea, să facem să arate echipa cum dorește dânsul.

Da, este normal ca postul meu de antrenor să fie cel mai vânat, cel mai criticat, mai ales la cea mai galonată echipă, la Steaua (n.r. FCSB). Oricine își dorește să antreneze această echipă.

”Nu știu dacă știți. A fost o declarație sinusoidală, presupuneți ce este la noi. Noi suntem cu toții la această echipă. Am schimbat și trei jucători la pauză, dar un fundaș central și pe alții”, a declarat Dinu Todoran, la conferința de presă premergătoare meciului cu Shakhter Karagandy.

 

CITEȘTE ȘI –>> DINU TODORAN, DUPĂ PRIMUL MECI LA FCSB: „ȘTIȚI FOARTE BINE CUM SE PROCEDEAZĂ LA NOI”. CE SPUNE DE RATAREA LUI TĂNASE

declaratiirealitateafcsbdinu todorangigi becali