VIDEO – Discursul genial al antrenorului Arabiei Saudite în pauza cu Argentina: Dacă vreți poze cu Messi, luați-vă telefoanele

Articol de Dan Istratie - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022, ora 12:06,
Lionel Messi
Lionel Messi

„Messi are balonul la mijlocul terenului și voi stați în fața apărării…trebuie să mergeți și să îl marcați la centru. Luați-vă telefoanele, puteți face o poză cu el dacă vreți! Altfel, trebuie să îl marcați și să puneți presiune!

Nu simțiți nimic aici? Nu simțiti că putem să întoarcem rezultatul? Nu simțiți?! Joacă relaxați ei. Haideți, băieți, e Campionatul Mondial! Dați totul! Haideți, mișcați-vă!”, a spus Herve Renard la pauza meciului.

Pe contul oficial de Twitter au apărut filmări de la pauză în care se vede discursul ținut de Herve Renard. Tehnicianul a reușit să își motiveze fotbaliștii, după cum a dezvăluit mijlocașul Abdulellah Al-Malki după meci: „Avem un antrenor nebun. Ne-a motivat la pauză, ne-a spus lucruri care ne-a făcut să vrem să mâncăm iarba!

Înainte de meci, la discuția avută cu el, jur că am plâns. Ne-a motivat atât de tare încât eram deja nerăbdători să înceapă meciul”.

arabia sauditaHerve Renardmessiargentina