VIDEO | Discursul lui Rădoi în fața jucătorilor după victoria impresionantă cu Croația. Bucurie imensă în vestiar

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 19 iunie 2019, ora 15:47,
radoi-vestiare

Naționala de tineret a României a reușit o victorie istorică la Campionatul European din Italia și San Marino. ‘Tricolorii’ au învins Croația cu 4-1, iar selecționerul Mirel Rădoi a avut un discurs special la finalul partidei, la vestiare.

Este prima victorie a României la un Campionat European de tineret, la 21 de ani de la precedenta participare.

George Puşcaş (11′ – penalty), Ianis Hagi (14′), Tudor Băluţă (66′) și Adrian Petre (90+1′) au înscris la Serravalle.

Trebuie să continuăm povestea! Mergem până la sfârșit, luăm fiecare meci în parte, ca cel de azi. Uităm target-ul nostru principal, următorul meci este cel cu Anglia. În seara asta ne bucurăm de victoria pe care voi ați realizat. Ați făcut mândri 20 și ceva de milioane de români, plus cei care jucați în campionatele unde jucați.

Gândiți-vă că e, nu primul punct, prima victorie din istoria României la un Campionat European de tineret… celălalt s-a terminat cu zero puncte. Ați realizat și cel mai mare scor de până acum la un Campionat European, cea mai mare diferență, cele mai multe goluri marcate… voi ați realizat. Vreau să vă mulțumesc în numele staff-ului pentru ce ați realizat azi„, a spus Mirel Rădoi.

Următorul meci al României va avea loc vineri, de la ora 19:30, cu Anglia. Confruntarea se va disputa în Italia, la Cesena.

tineretmirel rădoicampionatul europeanu21discursrădoiromaniaeuro 2019croatiaechipa nationala