VIDEO | Doi dintr-o lovitură! Marius Stan: ”Vor semna și punem capăt capitolului transferuri”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat luni, 12 august 2019, ora 18:18,
mariuus stan

Marius Stan, președintele Petrolului, a anunțat ultimele două transferuri ale formației din Ploiești chiar înaintea derby-ului cu UTA.

Bogdan Gavrilă și Guy Gnabouyou sunt ultimii doi jucători care vor semna cu ”lupii galbeni”, anunță Marius Stan. Cei doi fotbaliști au fost testați de Flavius Stoican în remiza cu Metalul Buzău, scor 1-1, iar antrenorul Petrolului a fost convins și îi va păstra în lot.

„Probabil că vor semna şi Gavrilă şi un atacant francez care a fost în probe la noi, Guy. Cu asta cred că punem capăt, cel puţin până în iarnă, capitolului transferuri”, a declarat Marius Stan pentru TelekomSport.

INFO despre cei doi fotbaliști:

Bogdan Gavrilă (mijlocaș, 27 ani), a mai jucat în 2016 la Petrolul (13 meciuri, 1 gol). Cotat la 75.000 de euro, jucătorul era liber de contract de la 1 iulie. Acesta a devenit campion în Malta, cu Valetta, formație pentru care a marcat 5 goluri în 19 meciuri sezonul trecut.

Guy Gnabouyou (atacant, 29 ani) este un fotbalist cotat pe transfermarkt la 150.000 de euro. Acesta poate juca atât pe poziția de atacant central, dar și ca extremă dreapta sau stânga.

Sezonul trecut, Guy a jucat pentru Iraklis, formație din al treilea eșalon al Greciei pentru care a marcat 2 goluri în 14 meciuri. De-a lungul carierei, acesta a mai trecut pe la echipe precum Orleans, Paris FC sau Marseille, formație alături de care a câștigat Supercupa Franței în sezonul 2010/2011.

Vezi și VIDEO EXCLUSIV | Fanii Petrolului, avertisment pentru Stoican: ”Nu ne dezamăgi!”

marius stanliga 2Guy Gnabouyoutransferuribogdan gavriladeclaratii