VIDEO | Doi români au ridicat trofeul deasupra capului! Victorie după o finală memorabilă

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 25 iulie 2020, ora 10:41,
cracovia cupa

Sezonul competițional se apropie de final cam peste tot în Europa. Aseară, Cupa Poloniei și-a stabilit câștigătoarea după un meci decis în finalul prelungirilor. 

MKS Cracovia, echipa românilor Hanca și Râpă s-a impus în fața celor de la Lechia Gdansk cu 3-2. A fost condusă însă în două rânduri până să declanșeze fiesta. Fostul fotbalist al roș-albaștrilor a avut și un gol anulat, dar s-a bucurat pe deplin pentru trofeul cu numărul 10 din carieră.

„Un trofeu câștigat într-un campionat străin e ceva special! Nici nu știu exact al câtelea trofeu este. Trebuie să număr medaliile pe care le am acasă. Am marcat, dar nu m-am bucurat pentru că mingea mi-a venit în mână și știam că va fi anulat golul la VAR. Am revenit mereu și am egalat, acest lucru ne-a dat elan.

Am simțit că vom câștiga Cupa, sincer să fiu. Mă gândesc la echipa națională în continuare, e firesc. Cred că oricine se gândește atât timp cât este jucător activ. Nu am planuri de acum înainte, vreau doar să mă bucur de fotbal!”, a declarat Cornel pentru Pro Sport după ce s-a văzut cu medalia la gât.

El a fost integralist, în timp ce Hanca a jucat până în minutul 119. Două minute mai devreme Wdowiak a marcat golul care le-a adus trofeul celor de la Cracovia. Este prima Cupă a Poloniei pe care o câștigă clubul înființat în 1906.

CITEȘTE ȘI –>> Atac fără menajamente la jucătorii care au picat testul COVID-19: “Vai de capul lor, asta e mentalitatea”

Cupa PolonieicracoviaRapahanca
anglia croatia

EURO 2020 | ”It’s Coming Home”! Anglia, debut fericit în fața vicecampioanei mondiale

ambulanta ekeng

Un fost fotbalist de la Dinamo, speriat de drama lui Eriksen: „Mi-am amintit de Ekeng, am fost lângă el!”