VIDEO | Emoții pentru jucătorii convocați în premieră la echipa națională: „Mi-am sunat părinții. E un vis împlinit”

Articol de Valentin Walter - Publicat duminică, 21 martie 2021, ora 17:53,
Romania3

Prima reprezentativă a României s-a reunit în cantomanetul de la Mogoșoaia.

Selecționata României condusă de Mirel Rădoi va debuta la sfârșitul acestei luni în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar 2022.

Ovidiu Popescu, jucătorul FCSB-ului și Florin Iacob, portarul celor de la UTA Arad au fost convocați în premieră la echipa națională.

Mijlocașul roș-albaștrilor, Ovidiu Popescu spune că este mândru de această convocare în timp ce portarul „Bătrânei Doamne”, Florin Iacob a mărturist că i s-a îndeplinit un vis.

„Este o onoare să fiu convocat, o mândrie pentru mine să îmbrac tricoul României. A trecut mult timp de la ultima convocare, pe care am avut-o la tineret. Soția m-a anunțat, eu eram în drum spre antrenament, apoi mi-am sunat părinții. Toți sunt foarte mândri de mine”, a declarat Ovidiu Popescu pentru FRF.

„Mă bucur că am ajuns aici, e un vis împlinit. Când te apuci de fotbal și ajungi profesionist, îți dorești să ajungi la echipa națională, sunt foarte fericit că am ajuns.

Cu Florin Niță mă cunosc, sunt doi portari de valoare. Cu Lazar am fost doar adversar în Liga 1”, a declarat Florin Iacob pentru sursa citată.

România va debuta în preliminariile CM 2022 la sfârșitul lunii astfel: împotriva Macedoniei de Nord, pe 25 martie, 21:45; Germaniei, 28 martie, 21:45; și Armeniei, 31 martie, 19:00.

Citește și Anunțul oficial dat de FRF despre situația lui Mirel Rădoi! Când va putea reveni selecționerul României

echipa nationalapreliminarii campionatul mondial 2022ovidiu popescuFlorin Iacobmogoșoaiarealitatea
Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”

Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda