VIDEO | Fanii s-au dus la spitalul unde este internat Eriksen: ,,Un moment de groază pentru întreaga naţiune”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 13 iunie 2021, ora 15:26,
UEFA Euro 2020 football tournament, Finland vs. Denmark, Copenhagen – 12 Jun 2021
UEFA Euro 2020 football tournament, Finland vs. Denmark, Copenhagen – 12 Jun 2021

Christian Eriksen se află acum la spital, după ce s-a prăbuşit pe gazon în partida de la Campionatul European dintre Danemarca şi Finlanda, terminată ulterior cu scorul de 0-1.

După ce pe terenul de joc i s-au făcut primele manevre de resuscitare, Eriksen a fost transportat la spital în Copenhaga, unde a fost stabilizat de medici, iar acum se află în afara pericolului, potrivit ultimelor informaţii.

 

Sursa foto: Profimedia Images

 

În momentul în care Eriksen a devenit inconştient pe terenul de fotbal, jucătorii Danemarcei au făcut zid în jurul jucătorului pentru a nu fi surprins momentul dureros prun care trecea. De altfel, prezentă la joc, soţia lui Eriksen a intrat pe terenul de joc, unde a fost consolată de căpitanul Kjaer.

 

După evenimentul nefericit, câţiva fani ai Danemarcei şi Finlandei au aflat unde este internat Christian Eriksen şi au mers în faţa spitalului, unde şi-au arătat sprijinul pentru fotbalist.

 

 

,,Principala mea preocupare este starea lui! Șoția sa, copiii lui, are o familie, iar astăzi fotbalul nu mai contează. A fost un moment de groază pentru întreaga națiune, pentru toată Europa, să-l vadă pe Eriksen căzând la pământ cu un atac de cord. A fost copleșitor!”, a spus Lars Bech, suporter danez.

 

,,A fost primul meci la care am asistat pe Parken, prima partidă din istoria Finlandei la EURO, și s-a întâmplat acest lucru. Cred că a fost mai multă iubire decât fotbal în seara asta.”, a precizat şi  Matias Pakarene, suporter finlandez.

Citeşte şi CUM ESTE VĂZUT VIITORUL LUI CHRISTIAN ERIKSEN ÎN FOTBAL DE UN CELEBRU CARDIOLOG: ,,ASTA E VESTEA REA”

,,Când am văzut reacția fanilor finlandezi, a fost uimitor. Au apluadat și au cântat, suporterii Finlandei au arătat respect pentru Eriksen și Danemarca. A fost fantastic.”, a mai completat Lars Bech.

 

Meciul dintre Danemarca şi Finlanda a fost întrerupt aproape două ore după evenimentul neplăcut care a avut loc la Copenhaga. Partida a fost reluată de la ora 21:30 şi s-a terminat cu victoria finlandezilor, scor 1-0, deşi Danemarca a avut un penalty, pe care l-a ratat însă.

 

În acest moment, Eriksen este legitimat la Inter, în Serie A, formaţie care a plătit pentru serviciile sale la început de 2020 nu mai puţin de 27 de milioane de euro.

 

 

Citeşte şi MINCIUNI INCREDIBILE PE BAZA CAZULUI LUI ERIKSEN: ,,VOM FI FORŢAŢI SĂ ACŢIONĂM”

finlandachristian eriksensuporterispital erikseneuro 2020danemarcarealitatea