VIDEO | FCSB, victorie cu Dinamo pe arena din „Ștefan cel Mare”. Octavian Popescu, un nou gol superb

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 30 ianuarie 2022, ora 21:58,
FCSB – Dinamo
FCSB – Dinamo

FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo, cu 3-0, duminică seară, în etapa a 23-a a Ligii I. Partida s-a disputat pe arena din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 2. Mijloașul a marcat din afara careului cu piciorul drept. A fost al șaselea gol marcat de Octavian Popescu în acest sezon de Liga 1.

Octavian Popescu a încercat o nouă execuție spectaculoasă, în minutul 7, dar nu a nimerit spațiul porții. Dinamo a replicat două minute mai târziu. Ehmann l-a pus la încercare pe Andrei Vlad, cu o lovitură de cap.

În minutul 22, Radunovic a centrat în fața porții, Patriche a respins. Gazdele au evoluat în inferioritate numierică, din minutul 36. Răuță a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. În finalul primei reprize, Ivanov s-a accidentat grav după o ciocnire cu Olaru. Dinamo a căutat golul de 1-1, iar în minutul 59 Cosmin Matei l-a pus la încercare pe portarul oaspeților.

În minutul 78, Ianis Stoica a înscris cu un șut expediat de la marginea careului. Mingea a lovit mai întâi bara și apoi a intrat în poartă.

Oaidă a stabilit scorul final cu o lovitură de cap, în minutul 82. Centrarea i-a aparținut lui Florinel Coman. În urma acestui rezultat, FCSB ocupă locul secund în Liga 1, 51 de puncte, în timp ce Dinamo e pe 15, cu 12 puncte.

Au evoluat echipele:

Dinamo: Figueiredo – Buleică, Patriche, Ehmann, Tomozei (Bani ’87) – Al. Răuţă, Balthazar – Borduşanu (Ivanov ’39, Rodriguez ’46), C. Matei (Creţu ’76), Torje (Amzar ’76) – Ivanovski. Antrenor: Flavius Stoican

FCSB: A. Vlad – Creţu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru (Perianu ’84), Oaidă, Fl. Tănase (Coman ’46) – Cordea (Miron ’62), Dumiter (V. Gheorghe ’46), Oct. Popescu (I. Stoica ’62). Antrenor: Anton Petrea

 Citește și VIDEO | Derby și în tribune. Suporterii echipelor Dinamo și FCSB, aproape de încăierare

3-0fcsbdinamoetapa 23liga 1