VIDEO | Finală cât un sezon pentru Astra! „Vom face totul pentru trofeu!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 24 mai 2019, ora 17:40,
astra

Astra Giurgiu îşi poate salva întregul sezon cu o victorie în finala Cupei României. Aflat în faţa primului trofeu din carieră, Costel Enache a promis că echipa sa va face totul pentru un succes în faţa celor de la Viitorul.

Cei de la Astra sunt motivaţi total pentru o participare în cupele europene, dar şi pentru a câştiga a doua oară în istoria clubului Cupa României. Jucătorii au primit o parte din restanţele salariale înaintea finalei.

„Nu mai este vorba de nimic altceva, decât de ultima luptă decisivă. Sunt convins că ne putem lupta pentru trofeu. Am găsit o motivaţi extrem de bună în trofeu şi în şansa de a ne salva întregul sezon” – a declarat Costel Enache cu o zi înaintea finalei.

„Să uităm de tot, să luăm doar partea pozitivă şi să dam totul ca să câştigăm trofeul. Este meciul sezonului, este un meci aparte, foarte greu pentru că jucăm cu o echipă foarte bună, dar noi suntem un grup valoros, cred, şi oameni de caracter, bărbaţi, şi am pregătit meciul foarte bine” – a completat atacantul Astrei, Azdren Llullaku.

Fotbaliştii Astrei au promise prime de 10.000 de euro pentru câştigarea Cupei României. Astra a mai câştigat trofeul în 2014, după o finală cu FCSB.

 

 

costel enacheconferinta de presaviitorulfinala cupeiastra giurgiu
rondon

Ce spune Edi Iordănescu despre un posibil conflict cu Rondon: ,,Nu există vedete pentru mine”

Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor