SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO | Florinel Coman dă semne de revenire! Ultimele imagini cu „bijuteria” lui Gigi Becali

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021, ora 12:41,
Florinel Coman, Sursa foto: Profimedia Images
Florinel Coman, Sursa foto: Profimedia Images

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani se află în plin proces de recuperare, asta după ce a suferit o intervenție chirurgicală la începutul lunii septembrie!

Florinel Coman se numără printre absențele notabile pe care Edi Iordănescu le are în momentul de față. Cu toate acestea, „Mbappe de România” trage tare pentru a reveni cu forțe proaspete în tricoul FCSB-ului, astfel că ultimele imagini cu el din sala de antrenament spun totul.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Florinel Coman (@7coman_)

Edi Iordănescu, despre situația lui Florinel Coman

„E foarte important să reușim să recuperăm jucătorii pentru că la un moment dat, dacă se mai accidenta cineva, nici nu puteam să aliniem 20 de fotbaliști pe foaia de joc. Vine și un meci de Cupă și e necesar să avem multe opțiuni. Totuși, să fim realiști, anul trecut exista un Dennis Man, un Moruțan, un Tănase în mare formă, un Tavi Popescu și un Florinel Coman pe care eu aproape nu i-am văzut deloc. Vorbim de cinci jucători decisivi, care au produs fotbal și rezultate. 

Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă. E foarte greu, putem să îl avem la antrenamente pe la începutul lui decembrie sau poate chiar mai devreme, dar până reușim să îl punem pe picioare nu ne va fi deloc ușor. Nu poți să riști. El vine după o accidentare seriosă, o intervenție chirurgicală și nu poți să îl expui.”, a spus Edi Iordănescu, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și ULTIMA ORĂ | PRIMA REACȚIE A LUI EDI IORDĂNESCU DUPĂ INFECTAREA CU COVID-19! DECIZIA LUATĂ DE ANTRENORUL FCSB-ULUI

 

liga 1realitateafcsbFlorinel Coman