VIDEO – FOTO | UEFA joacă TARE! Parteneriat de SENZAȚIE reușit de forul suprem al fotbalului european

Articol de Florian Tudorache - Publicat vineri, 18 mai 2018, ora 16:46,
UEFA
UEFA

Lovitură de imagine dată de UEFA, organismul de conducere al fotbalului european! UEFA și-a unit forțele cu cântăreața, compozitoarea, actrița și designerul de modă britanic, de origine kosovară, Rita Ora, 27 de ani. 

Parteneriatul se vrea a fi unul revoluționar care vizează transformarea imaginii fotbalului feminin și atragerea fetelor și femeilor tinere către fotbal.

Rita Ora va concerta în cadrul unui turneu european, intitulat sugestiv ”Girls”, în 13 orașe din întreaga Europă, ocazie prin care să anunțe acest parteneriat unic cu UEFA:

„Cred cu tărie în valorile campaniei Together #WePlayStrong nu numai în ceea ce privește fotbalul, ci și în puterea sexului frumos și în egalitatea sexelor. Așa că am fost convinsă 100% să mă alătur acestei campanii, când am fost abordată ca partener UEFA.

foto: uefa.com

„Este un privilegiu să particip la o inițiativă atât de inspiratoare, să conduc mesajele de acceptare, individualitatea și să găsesc un loc în care să aparțin. Mesajul meu către orice tânără care se gândește să vină către sport, este să o facă! O echipă inspiră încredere, construiește prietenii și poate elibera.”, a declarat Rita Ora.

 

Prin Campania Together #WePlayStrong, UEFA își propune să facă fotbalul mai relevant din punct de vedere cultural și mai atrăgător pentru fetele adolescente, care conform statisticilor renunță foarte devreme în a face mișcare.

Peter Willems, șeful activităților de marketing și sponsorizare la UEFA, a declarat: „Suntem încântați să o avem pe Rita Ora, parteneră în campania #WePlayStrong. Credem că am format parteneriatul perfect care va ajuta la creșterea jocului în Europa pentru fete tinere.

„Parteneriatul nostru va continua să evolueze cu surprize dinamice care vor ajuta la conectarea UEFA la lumea tinerelor prin muzică, divertisment, modă și sport”.

Rita Ora – Biografie

Rita Sahatçiu Ora s-a născut pe 26 noiembrie 1990, în Pristina, RSF Iugoslavia, într-o familie de albanezi kosovari, care s-a mutat în Londra, Marea Britanie când Rita avea un an. Ora a crescut în Portobello Road, West London și a absolvit Școala de Teatru Sylvia Young, iar apoi St Charles Catholic Sixth Form College. Ea a început să cânte de la o vârstă fragedă.

Mama sa, Vera, este psihiatru, iar tatăl, Besnik, este proprietarul unui pub. Ora are o soră mai mare, Elena, și un frate mai mic, Don. Ea a fost botezată după star-ul de film favorit al bunicului său, regizorul Besim Sahatçiu — Rita Hayworth.

Este cântăreață, compozitoare și actriță britanică. Albumul său de debut, „Ora” (2012), a debutat pe poziția #1 în Marea Britanie, și conține single-urile number-one „R.I.P.” și „How We Do (Party)”.

După ce a mai ajuns încă o dată pe poziția #1 în topuri cu piesa „Hot Right Now” în colaborare cu DJ Fresh, Ora a devenit artistul cu cele mai multe single-uri de poziția #1 în UK Singles Chart în 2012.

În 2013 ea a fost nominalizată de trei ori la BRIT Awards. Primul single de pe cel de-al doilea său album, „I Will Never Let You Down”, a debutat în topul UK Singles Chart în 2014, Ora devenind astfel a doua cântăreață solo britanică cu patru single-uri de poziția #1 în Marea Britanie, după Geri Halliwell.

Europacampaniefotbal europeanfotbalconcertmodaparteneriatdesigneruefaweplaystrong