VIDEO | Giuleștenii se pregătesc pentru ”Primvs Derby”! Daniel Pancu și Mugur Bolohan, mesaje pentru suporteri

Articol de Dragoș Vasile - Publicat sâmbătă, 28 martie 2020, ora 22:49,
manole-rapid-petrolul

Rapid va întâlni Petrolul în spațiul virtual, iar giuleștenii se pregătesc pentru duelul de tradiție.

Rapid va întâlni rivala tradițională Petrolul în FIFA, duminică, de la ora 17:00. Partida poate fi vizionată pe pagina de Facebook a formației din Giulești.

Suporterii pot achiziționa bilete pentru întâlnirea virtuală dintre cele două formații la prețul general de 5 lei. Banii încasați din vânzarea tichetelor vor donați către Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. “Matei Balș”, din București.

Înaintea partidei de mâine, Mugur Bolohan, fost campion cu Rapid, a avut un mesaj pentru suporteri.

”Salutare, rapidiști! Mi-am luat bilet la meciul Rapidului. Duminică ne mutăm în online și jucăm cu Petrolul pentru a da o mână de ajutor spitalelor în lupta cu virusul. Tu stai în casă și susține echipa favorită! Hai Rapidul!” a fost mesajul lui Mugur Bolohan.

Mugur Bolohan este pregătit de meciul cu Petrolul.

? Mugur "Bolo" Bolohan, campion cu Rapid în 1999, și-a luat bilet pentru meciul de mâine și, la fel ca mulți dintre voi, va pune umărul la strângerea unei sume de bani ce va ajunge la Spitalul Matei Balș, din București, acolo unde se luptă pe viață și pe moarte cu pandemia COVID-19. Dacă nu ai luat bilet încă, o poți face de pe www.bilete.ro/fc-rapid-1923-petrolul-ploiesti/fc-rapid-1923-petrolul-ploiesti-29-mar-2020.Doar #Impreuna, vom câștiga această luptă!#RapidPetrolul? FIFA? mâine ? 17:00? Giulești ? LIVE @ Facebook – FC Rapid 1923 #FamiliaRapid

Publicată de FC Rapid 1923 pe Sâmbătă, 28 martie 2020

Un mesaj pentru suporterii giuleșteni a avut și Daniel Pancu, fostul antrenor al formației din Giulești.

 

”Salutare, giuleșteni. Mi-am cumpărat bilet la Rapid cu Petrolul. Ne mutăm în online până trece pandemia. Duminică, jucăm cu Petrolul pentru a da o mână de ajutor spitalelor greu încercate în lupta cu acest virus teribil. Stați în casă și susțineți Rapidul. Dacă odată vă urcam pe garduri, acum o să vă urc pe dulapuri sau frigidere. Hai Rapidul!” a fost mesajul lui Daniel Pancu.

Daniel Pancu și-a luat bilet pentru meciul de mâine. Ia-ți și tu!

? Pancone și-a luat bilet pentru meciul de mâine, "Primvs Derby", și a pus umărul la lupta împotriva coronavirusului, toți banii încasați din vânzarea biletelor urmând a merge către Spitalul Matei Balș, din Capitală. ☑️ Ia-ți și tu bilet și fii alături de cei din prima linie ? www.bilete.ro/fc-rapid-1923-petrolul-ploiesti/fc-rapid-1923-petrolul-ploiesti-29-mar-2020#RapidPetrolul? FIFA? mâine ? 17:00? Giulești ? FC Rapid 1923 #LegendaContinua #Impreuna

Publicată de FC Rapid 1923 pe Vineri, 27 martie 2020

Vezi și VIDEO | Lotul Petrolului pentru meciul virtual cu Rapid a fost prezentat! Cine sunt protagoniștii

mugur bolohandaniel pancuprimvs derbyrapidpetrolul ploiesti
Euro 2020 Trophy Tour – London

Mircea Lucescu, invitat la Roma. Favoritele lui „Il Luce” la EURO

vizita medicala fcsb

Start pregătire pentru FCSB! Care au fost absențele roș-albaștrilor la vizita medicală