VIDEO | Granzii Europei şi-au prezentat tricourile! Cele mai frumoase echipamente

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 06 august 2020, ora 10:41,
tricouri citz

Pregătite pentru următorul sezon, cluburile europene şi-au prezentat din timp noile echipamente. În goana după vânzări şi popularitate, producătorii s-au întrecut la capitolul design pentru a oferi echipelor cele mai frumoase tricouri de joc.

Jurnaliştii de la goal.com au făcut un clasament al celor mai frumoase echipamente din sezonul 2020-21. Real Madrid a intrat în top atât cu tricoul alb de acasă, cât şi cu echipamentul roz pe care îl va folosi în deplasare.

Americanii i-au aşezat în fruntea ierarhiei pe englezii de la Manchester City. Puma le-a oferit un echipament nou, de culoare neagră, pentru partidele din deplasare.

Şi Liverpool şi-a schimbat echipamentul după câştigarea titlului. Campioana din Premier League a schimbat sponsorul tehnic, iar Nike, firma care le va plăti peste 100 de milioane de euro pe sezon, a oferit un design clasic tricoului roşu al cormoranilor.

Barcelona a atras atenţia cu echipamentul pentru deplasare, de culoare neagră cu inserţii aurii.

manchester citysezonul 2020-21echipamentebarcelonapumanikeliverpooltricouri de jocreal madrid
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”