VIDEO | Holograma Hazard. Cum s-a ”teleportat” vedeta Belgiei acasă pentru un interviu

Articol de Realitatea Sportiva null - Publicat marți, 10 iulie 2018, ora 19:10,
18291

Televiziunea belgiană La Une a realizat un interviu cu belgianul Eden Hazard, pe care l-a avut invitat în studio sub formă de hologramă.

Ineditul moment a fost realizat după victoria cu Brazilia, din ”optimile” Cupei Mondiale, iar belgienii par să fie deschizători de drumuri și într-un domeniu nou al jurnalismului: interviul cu holograme.

Eden Hazard s-a arătat foarte fericit de faptul că Belgia a învins Brazilia, dar și nerăbdător să intre pe teren în meciul cu Franța, din semifinalele Cupei Mondiale.

În timpul interviului, mijlocașul belgian era îmbrăcat în echipamentul de joc și avea papuci în picioare. Dacă priviți cu atenție imaginile, veți observa că Hazard și-a ”driblat” până și umbra în acest interviu.

Gazdele emisiunii televizate vedeau doar un scaun gol în fața lor, însă telespectatorii s-au putut bucura de prezența lui Hazard, care tocmai ieșise de pe teren din meciul cu Brazilia, câștigat de ”dracii roșii” cu 2-1.

Hazard va fi în carne și oase în Belgia – Franța

Îl puteți urmări pe super-starul belgian, care își câștigă pâinea de zi cu zi trudind la mijlocul terenului pentru formația Chelsea Londra, și diseară (21:00), la TVR1, în direct din Rusia, împotriva Franței.

Belgienii n-au trecut niciodată de semifinalele Cupei Mondiale, mai ajungând până aici o singură dată, în 1986, când au fost opriți de Argentina lui Diego Maradona.

eden hazard hologramăeden hazard interviu hologramăeden hazardeden hazard belgia
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului