VIDEO | Ianis Hagi, mărturie emoționantă despre aventura pe Ibrox Park: „Totul mă atrage”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 19 iunie 2020, ora 10:07,
ianis-hagi

Cumpărat de Rangers în urmă cu aproape o lună, fotbalistul naționalei este încântat că a ajuns să îmbrace tricoul vicecampioanei Scoției. 

Ianis Hagi a vorbit într-un interviu acordat pentru platforma online a clubului despre primele patru luni și jumătate petrecute de el ca fotbalist al trupei din Glasgow.

„Sunt foarte fericit. Totul mă atrage: fanii, istoria clubului, stadionul, oamenii care lucrează pentru Rangers. Cu toții sunt incredibili, muncesc din greu zi de zi. Este un mediu plăcut și mă bucur că sunt aici”, au fost cuvintele tricolorului.

Campionatul din Scoția a fost declarat încheiat înainte de termen din cauza pandemiei de coronavirus. Până să se ia decizia, Ianis a stat două luni în țară, în izolare.

„A fost ușor în această perioadă, a trebuit să fac doar ce iubesc. Nu-i așa? Am alergat…sunt fericit că la familia mea de acasă, din România, am o grădină mare și am putut juca fotbal.

Am atins mingea, am simțit-o în toate aceste săptămâni. Nu a fost chiar atât de dificil pentru că am făcut ceea ce iubesc, a fost ușor pentru mine”, a încheiat fotbalistul de 21 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> Un fotbalist român a dat lovitura! Va fi antrenat de Patrick Vieira

 

izolareatmosferarangersianis hagiinterviu
dragusin contract

Golden Boy Drăgușin! Fundașul, nominalizat pe lista celor mai buni tineri jucători din Europa în 2021

dinamo-sorescu

Prima ofertă concretă pentru Deian Sorescu! Răspunsul dinamoviștilor a venit imediat