VIDEO | Intrare criminală în marele derby al Ungariei! Meciul s-a jucat cu aproximativ 16.000 de fani în tribune!

Articol de Valentin Walter - Publicat duminică, 25 octombrie 2020, ora 21:10,
DerbyUngaria

Ferencvaros a învins-o pe Ujpest în derby-ul Ungariei scor 2-0.

Marele derby al Ungariei s-a jucat cu tribunele pline în ciuda pandemiei de coronavirus. Aproximativ 16.000 de fani au asistat la meciul de foc din campionatul maghiar.

Ca în orice derby tensiunea meciului își pune amprenta pe prestația anumitor jucători. Așa s-a întâmplat și în cazul fundașului central Abraham Frimpong care în minutul 93 a avut o intrare criminală asupra atacantului Patrik Bacsa.

Până și coechiperii africanului Abraham Frimpong au rămas șocați de intrarea acestuia. După meci, Abraham Frimpong și-a cerut scuze pentru intrare avută asupra atacantului lui Ujpest.

”Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat la finalul meciului. Sigur că n-am vrut să provoc accidentarea, a fost ghinion. Aș vrea să îmi cer scuze lui Patrik Bacsa. Sper că n-ai suferit lovituri serioase, a spus jucătorul lui Ferencvaros, pentru site-ul clubului.

Ferencvaros este lider în Ungaria cu 16 puncte în șase jocuri, în timp ce Ujpest este pe locul 6 cu 10 puncte după 8 meciuri jucate.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Ion Crăciunescu critică actuala conducere FRF: “Nu cred că fotbalul românesc putea ajunge mai jos de atât!”

intrare criminalaspectatoriujpestderbyAbraham FrimpongFerencvaros
Spain v Sweden Euro 2020 match, group E, matchday 1. Football, La Cartuja Stadium, Sevilla, Spain – 14 Jun 2021

EURO 2020 | Surpriză la turneul final! Spania obține doar un punct din duelul cu Suedia

Eriksen inter

Anunţ din Italia pentru Eriksen: ,,O să-i fie dificil să revină pe stadioanele din Serie A”