VIDEO | Laszlo Dioszegi i-a încurajat pe jucătorii lui Sepsi în vestiar! Cum a fost primit Adrian Mitelu la Sf. Gheorghe

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 16 martie 2023, ora 21:37,
Laszlo Dioszegi
Laszlo Dioszegi

Sepsi și FC U Craiova 1948 joacă, la această oră, ultimul meci al sezonului regulat, reprogramat din Etapa a 23-a, când a fost suspendat definitiv.

Laszlo Dioszegi i-a încurajat pe jucătorii lui Sepsi în vestiar și i-a oferit un cadou lui Adrian Mititelu

Meciul are loc la Sfântu Gheorghe, iar echipa gazdă conduce cu 2-0 în minutul 30, golurile fiind marcate de Nicolae Păun (7) și Mihai Nălașa (16), ambii profitând de gafele imense ale portarului Ion Gurău.

Înaintea partidei, patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, s-a dus în vestiarul echipei și a rostit un discurs motivațional. „Bună seara, în primul rând. Iată că a venit ziua cea mare. Când mă uit la voi, încrederea mea e 100% că astăzi nu părăsim terenul învinși. Astăzi, împreună vom învinge. După atâtea așteptări, a sosit finala adevărată.

Eu am încredere în voi și nu numai eu. Tot staff-ul, fiindcă știm că astăzi, dacă cădeți jos, dacă curge sânge pe voi, o să vă ridicați, o să ștergeți sângele și mergeți mai departe. Astăzi e ziua voastră, e ziua noastră, a tuturor”, a spus Dioszegi.

De partea cealaltă, patronul Adrian Mititelu a avut parte de o primire civilizată, chiar dacă pe fondul reprogramării partidei a avut unele declarații mai agresive.

Oficialii celor două echipei au stat de vorbă minute bune înaintea primului fluier al arbitrului, iar Mititelu, care ieri a împlinit 55 de ani, a primit un cadou din partea lui Dioszegi. „Pâinea Dioszegi, foarte bună!”, a scris Adrian Mititelu pe contul personal de facebook.

Laszlo Dioszegiadrian mititelu