VIDEO | Lionel Messi a vorbit despre emoțiile din timpul CM din Qatar! Ce l-a impresionat cel mai mult

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 19 ianuarie 2023, ora 12:02,
Lionel Messi
Lionel Messi

Starul argentinian Lionel Messi a vorbit, la o lună după finala CM câștigată de Argentina, despre emoțiile trăite în Qatar.

Lionel Messi a fost impresionat de atașamentul suporterilor Argentinei

Argentina a câștigat, pe 18 decembrie, Campionatul Mondial, după ce a învins Franța cu 4-2 la loviturile de departajare. După 90 de minute tabela arăta 2-2, iar în prelungiri fiecare echipă a mai marcat câte o dată.

Messi a fost decisiv nu doar în acel meci, în care a marcat două goluri, inclusiv o dată la loviturile de departajare, ci și de-a lungul turneului, înscriind în șase dintre cele șapte partide jucate de Argentina.

A fost una dintre cele mai frumoase luni trăite de mine și încă nu-mi vine să cred. Ce nebunie frumoasă am trăit în tot acest timp în care am ajuns să ridicăm Cupa pe care ne-am dorit-o cu toții atât de mult.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

Evident, a fi campioni face totul mai frumos, dar ce lună frumoasă am avut, câte amintiri frumoase am și îmi lipsesc! Mi-e dor de colegi, de a fi zi de zi cu ei, de colegi, de discuții, de antrenamente, de prostiile pe care le-am făcut…

Ce frumos a fost să văd că familia mea se bucură de o experiență de neuitat în fiecare zi pentru toți și cât de frumos a fost să merg la meciuri și să văd nebunia oamenilor din tribune și din Argentina.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot! După cum am spus, știam că o să-mi dea (n.r. – Cupa Mondială). Ceea ce nu mi-am putut imagina a fost, după ce am reușit, nebunia oamenilor la festivități.

Ei bine, a trecut o lună de când suntem… CAMPIONI MONDIALI!!!”, a scris, el pe contul de instagram.

argentinalionel messicampionatul mondial 2022