VIDEO | Lucescu încearcă lovitura verii. „Vrăjitorul” dorit la PAOK

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat joi, 22 iulie 2021, ora 12:37,
sursa: PAOK FC
sursa: PAOK FC

Răzvan Lucescu şi PAOK încearcă să dea lovitura pe piaţa transferurilor! Sebastian Giovinco, italianul alături de care Lucescu a scris istorie la Al Hilal, este dorit la Salonic pentru a aduce un nou titlu în Grecia. 

PAOK îşi continuă pregătirea în Olanda cu gândul la un nou titlu sub comanda lui Răzvan Lucescu. În penultimul amical al verii, grecii au trecut de Heracles, scor 2-1. Noul atacant, Nelson Oliveira, a marcat ambele goluri pentru PAOK.

„Pot vedea la jucători angajamentul de a avea o organizare bună atunci când nu avem mingea, atunci când o avem. Sigur că mă interesează rezultatul, dar până la urmă este doar un antrenament reuşit” – a spus Lucescu după ultimul test al echipei sale.

Grecii îşi vor încheia seria meciurilor de verificare în compania olandezilor de la Feyenoord.

Bombă pe piaţa transferurilor

PAOK vrea să dea lovitura în această vară: Giovinco, de trei ori campion al Italiei, este jucătorul dorit de greci pentru echipa lui Răzvan Lucescu. Giovinco a pus umărul la cele trei trofee cucerite de Lucescu la Al Hilal: Liga Campionilor Asiei, cupa şi campionatul din Arabia Saudită.

„Giovinco este un jucător fantastic, am avut o relaţie excelentă, o perioadă excelentă, am câştigat trofee împreună în Arabia Saudită. Dar mă cunoaşteţi de atâţia ani, ştiţi că nu îmi place să vorbesc despre transferuri” – a explicat Lucescu.

În vârstă de 34 de ani, Sebastian Giovinco este pregătit să se despartă de Al Hilal. De trei ori campion al Italiei, mijlocaşul are şi oferte de a reveni în ţara natală. Venezia este printre echipele care îşi doresc semnătura playmaker-ului italian. Giovinco ar agrea perspectiva transferului în Grecia, acolo unde ar putea câştiga noi trofee alături de Răzvan Lucescu. Transferul s-ar putea realiza dacă părţile implicate ar ajunge la un numitor comun în privinţa salariului, capitol la care oferta grecilor nu se poate ridica la nivelul sumelor încasate de Giovinco la Al Hilal.

heraclesrăzvan lucescuolandasebastian giovincopaokal-hilalamical