VIDEO | Luka Modric și-a îndeplinit un vis din copilărie! ”Nu pot să descriu ce simt!”

Articol de Florian Tudorache - Publicat marți, 04 decembrie 2018, ora 08:41,
modric

Luka Modric, 33 de ani, mijlocașul croat al formației Real Madrid a câștigat, luni, prestigiosul trofeu Balonul de Aur, distincție acordată la Paris.

Pe locul doi s-a clasat portughezul Cristiano Ronaldo (Juventus), iar francezul Antoine Griezmann (Atletico Madrid) a completat podiumul.

La scurt timp, după ce a primit trofeul, Modric a declarat că i s-a împlinit visul pe care îl avea încă din copilărie, acela de a cuceri Balonul de Aur. Totodată, mijlocașul a ținut să sublinieze faptul că această distincție dovedește că anul 2018 a fost unul de succes pentru el:

“Este un sentiment unic să fiu aici. Sunt mândru şi foarte fericit. Le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat să-mi împlinesc acest vis, colegilor mei de la Real Madrid şi tuturor celor care lucrează la club, dar şi colegilor din naţionala Croaţiei. Şi familiei mele, pentru că datorită lor sunt un om mai bun şi pentru că m-au ajutat să fiu un profesionist mai bun. Visul meu a fost să joc la o echipă mare şi să câştig trofee.

Citește și Cristina Neagu a intrat în istorie! „Sunt mândră. Am făcut un meci excepțional”

Balonul de Aur era un vis pe care îl aveam de mic şi este un privilegiu să fiu aici cu trofeul. Nu pot să descriu ce simt. Faptul că sunt aici şi am câştigat acest trofeu arată că a fost un an mare pentru mine. Încă nu îmi vine să cred. Acum fac parte dintr-un grup de mari jucători care au câştigat Balonul de Aur. Dacă munceşti mult, apar oportunităţile şi trebuie să profiţi de ele”, a spus Modric, potrivit site-ului oficial al clubului Real Madrid.

trofeuluka modricgriezmannreal madridbalonul de aurcristiano ronaldofrantaparis
profimedia-0615747226

EURO 2020 | „Fierbe” Budapesta! Mii de oameni au ieșit pe străzi înainte de Ungaria – Portugalia

gigi becali

Se face lumină în cazul atacantului dorit de Gigi Becali: „Nu a avut niciodată ofertă de la FCSB”